Meniul de la nunta lui Ianis Hagi a fost cu atenție ales de miri și preparat de unii dintre cei mai distinși bucătari din România, de cei trei chefi de la emisiunea Chefi la Cuțite. Invitații au fost răsfățați cu preparate speciale și sofisticate.
Orlando Zaharia, Ștefan Popescu și Alexandru Sautner au fost cei trei chefi care au pregătit meniul de la nunta anului, cea a lui Ianis Hagi și a Elenei Tănase, conform observatornews.
„În continuare: Avem o terină de foie gras în crustă de fistic de la Italia. Un cubuleţ de curcan în crustă de panco, creveţi sub vin, ton în crustă de susan”, spune chef Ştefan Popescu.
La aperitiv, invitații s-au desfătat cu icre de Manciuria, ruladă de somon fume, ruladă de brânză și dulceață de ceapă roșie.
La al doilea fel de mâncare a fost lup de mare, spanac sote, sos lemon butter, legume și orez sălbatic, iar la cel principal, chefii au pregătit mușchi de vită și pulpă de rață cu piure de păstârnac, țelină și cartofi dulci. Desertul a fost unul special, sorbet cu vodcă, pentru ca la final să vină și surpriza serii, tortul cu fructe de pădure care a avut un metru și 80 de centimetri.