Ce legume consumă în fiecare zi Kate Middleton. Prințesa de Wales urmează un stil de viață extrem de sănătos

Ce legume consumă în fiecare zi Kate Middleton. Prințesa de Wales urmează un stil de viață extrem de sănătos
Sursa foto: Hepta / ©Alpha Press 079965 14/07/2024 Kate Princess of Wales Catherine Katherine Duchess of Cambridge Middleton Mens Final Day Fourteen of The Wimbledon Tennis Championships 2024 in London

Kate Middleton urmează un stil de viață sănătos, mai ales în această perioadă când se confruntă cu diagnosticul de cancer. De aceea, Prințesa de Wales are nevoie de o dietă specială, însă aceasta apelează și la un program regulat de sport.

Ce legume nu lipsesc de pe masa lui Kate Middleton

Kate Middleton consumă zilnic fructe și legume cu un nivel ridicat de antioxidanți. Cele două legume care nu lipsesc însă niciodată din mesele sale zilnice sunt varza kale și spanacul, potrivit click.ro. 

Prințesa de Wales consumă smoothie-uri dimineața și după-amiaza, care conțin spirulină, kale, matcha, spanac, salată verde, coriandru și afine. De asemenea, îi plac fructele de pădure amestecate cu lapte de migdale ca gustare de după-amiază.

Kate Middleton preferă mâncărurile cu legume, cum ar fi salatele de pepene verde, gazpacho, fructele goji, tabbouleh și ceviche care sunt cunoscute pentru beneficiile lor pentru îngrijirea pielii. Un preparat pe care aceasta îl adoră este curry-ul de linte, preparat la care poftea și în perioda în care era însărcinată.

Ce rutină de sport are Kate Middleton

Prințesa de Wales a fost întotdeauna atentă să își îndeplinească rutina de sport, mai ales pe vremea când era însărcinată. Publicația Daily Mail relata în 2016 că prințesa își continua sesiunile de alergat chiar și atunci când micuța Charlotte era doar un bebeluș.

Kate Middleton face și exerciții de cardio și cu greutăți, iar printre sporturile ei preferate se numără ciclismul și canotajul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)