Ce fel de elev este Prințesa Charlotte. Prințul William dezvăluie cum se descurcă singura sa fiică la școală

Ce fel de elev este Prințesa Charlotte. Prințul William dezvăluie cum se descurcă singura sa fiică la școală
Sursă foto: Instagram - princeandprincessofwales

Prințesa Charlotte, alături de cei doi frați ai săi, Prințul George, în vârstă de zece ani, și Prințul Louis, în vârstă de șase ani, sunt elevi la școala Lambrook din Berkshire. Prințul William a declarat recent cum se descurcă Prințesa Charlotte la școală.

„Să sperăm că totul a decurs bine”

În cadrul unui eveniment care a avut loc miercuri în Portsmouth, Prințul William a oferit noi detalii despre viața școlară a Prințesei Charlotte. Întrebat de un tânăr fan regal despre fiica sa, William a răspuns: „Charlotte este la școală, Charlotte are examene”, potrivit okmagazine.ro.

„Da, are teste, nu aștepta cu nerăbdare în această dimineață să le dea”, a declarat soțul lui Kate Middleton. Prințul William este convins că fiica sa va trece cu bine perioada de examene. „Să sperăm că totul a decurs bine”. „Să sperăm că totul a decurs bine”.

Familia regală trece prin momente grele

Familia regală trece printr-o perioadă dificilă, deoarece Kate Middleton urmează un tratament preventiv de chimioterapie după ce a fost diagnosticată cu cancer. Ultima apariție publică a lui Kate a fost în ziua de Crăciun, alături de familia regală. Cu toate acestea, ea este nevoită să-și limiteze timpul petrecut cu copiii în timpul tratamentului.

În ultima perioadă, Prințul William a pus mai mult accentul pe îngrijirea familiei sale. Astfel, el s-a retras de la unele angajamente regale pentru a avea mai mult timp de petrecut alături de copiii săi.

Regele Charles a susținut această decizie, oferindu-i lui William timpul necesar de a fi prezent alături de familie. „Charles a pus întotdeauna datoria pe primul loc, pentru că asta a făcut mama lui”, a declarat un specialist regal în cadrul emisiunii A Right Royal Podcast de la Hello magazine. „Și asta este ceea ce Diana a decis că nu va face. Cred că Charles l-a încurajat pe William să petreacă mai mult timp cu familia”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`