Ce decizie a luat IPJ Vrancea în cazul polițistului care a distrus stațiile GPS de pe trei autospeciale de serviciu

Ce decizie a luat IPJ Vrancea în cazul polițistului care a distrus stațiile GPS de pe trei autospeciale de serviciu
Sursa Foto: Facebook / Poliția Capitalei

Un polițist din Vrancea a fost cercetat de procurorii DIICOT, după ce ar fi intervenit asupra a trei sisteme GPS montate pe autospeciale de serviciu. IPJ Vrancea a decis ca agentul de poliție să fie concediat, după cele întâmplate, scrie Agerpres.

Polițistul care a distrus stațiile GPS de pe trei autospeciale de serviciu, concediat de IPJ Vrancea

„În referire la agentul de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani (cazul privind intervenţia neautorizată asupra sistemelor GPS montate pe autospeciale aparţinând IPJ Vrancea), prin dispoziţia inspectorului şef, acestuia i-au încetat raporturile de serviciu cu unitatea, potrivit Legii nr. 360/2002 privind Statutul poliţistului, cu modificările şi completările ulterioare”, a transmis IPJ Vrancea.

Agentul de poliție, cercetat și într-un alt dosar penal

Polițistul care a distrus sistemele GPS montate pe autospeciale de serviciu ar mai fi cercetat și într-un alt dosar penal, după ce a fost implicat într-un accident rutier.

Săptămâna trecută, IPJ Vrancea a menționat că se va delimita ferm de orice activitate care nu este în concordanță cu legea și că, indiferent de calitatea persoanei care încalcă prevederile legale, se vor lua toate măsurile prevăzute de lege.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`