Ce au descoperit anchetatorii în casa mamei suspectului principal al crimei din Brăila. Un singur obiect au ridicat criminaliștii de la locuință

Ce au descoperit anchetatorii în casa mamei suspectului principal al crimei din Brăila. Un singur obiect au ridicat criminaliștii de la locuință
Sursă foto: Pixabay

Detalii noi apar în cazul dentistei ucise la Brăila. Oamenii legii au efectuat percheziții în casa mamei principalului suspect.

Ce au găsit criminaliștii

Poliția a început căutările de dimineață și au descoperit un cuțit de 33 de centimetri rabatabil, cu lama de 17 centimetri, Acesta a fost singurul obiect ridicat de criminaliști din locuință, potrivit cancan.ro. 

Cuțitul se afla ascuns într-o vitrină, în spatele unor cești. Mama suspectului le-a spus polițiștilor și jurnaliștilor aflați la fața locului că obiectul era folosit de soțul ei la tăiat legume. „Nu e vinovat, băiatul meu nu e vinovat”, a spus mama bărbatului, potrivit Digi24.

Totuși, indiciile descoperite de anchetatori demonstrează contrariul. „Vorbim despre un suspect care a acționat puțin haotic, și-a schimbat vestimentația, neagă orice implicare în activitatea aceasta infracțională, dar probele îl contrazic. Minte în anchetă, de exemplu el spune că nu a fost la Galați, în schimb anchetatorii au găsit șoferul de taxi care l-a transportat până acolo și acel om l-a recunoscut. Sunt imagini elocvente ale camerelor de supraveghere”, a explicat Dan Antonescu, criminalist.

Bărbatul încă neagă acuzațiile

Marina Gavril a fost găsită ucisă cu sânge rece în cabinetul său stomatologic, iar autoritățile au deschis o amplă anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Suspectul principal este un bărbat de aproximativ 40 de ani, dus în arest și interogat de anchetatori. Numele lui este Maricel Mihai și nu recunoaște crima.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`