Ce au decis magistrații în legătură cu bombardierii de la Costinești

Ce au decis magistrații în legătură cu bombardierii de la Costinești
Foto: Captura video/ TikTok

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia au finalizat dosarul scandalului care s-a produs, la jumătatea lunii august, pe o plajă din Costinești, unde mai mulți bărbați violenți, proveniți dintr-un sat brașovean, s-au luat la bătaie cu autoritățile. În cele din urmă, scandalagiii au fost imobilizați de un singur jandarm, fost combatant în Legiunea Străină.

Bătăușii au depus plângere penală

După ce au fost reținuți pentru 24 de ore, brașovenii au fost lăsați să plece acasă și au fost cercetați, în continuare, sub control judiciar.
Aceștia au fost trimiși în judecată chiar înainte de Crăciun, pentru infracțiunea de loviri și alte violențe, iar dosarul a intrat pe rolul Judecătoriei Mangalia.

Totodată, în urma incidentului a fost întocmit și un al doilea dosar, deschis împotriva jandarmului de către procurorii militari după ce scandalagiii au depus plângere împotriva acestuia, arată Gândul.

Militarul face și obiectul unei cercetări administrative, însă ancheta internă va continua abia după ce instanța se va pronunța definitiv cu privire la posibilele abateri de natură penală.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`