Ce a scris în biletul de adio Daniel, tânărul polițist care s-a sinucis într-o secție de poliție. Apropiații sunt șocați de gestul său

Ce a scris în biletul de adio Daniel, tânărul polițist care s-a sinucis într-o secție de poliție. Apropiații sunt șocați de gestul său
Sursa foto: Observator

Daniel, un tânăr polițist în vârstă de 28 de ani, a fost găsit împușcat în secția de poliție pe care o conducea în Roșiile, județul Vâlcea.

Ce a scris Daniel în biletul de adio

Tânărul abia se căsătorise civil și urma să facă și nunta, dar, din păcate, nu a mai apucat. Bărbatul a lăsat în urma lui un bilet de adio, adresat soției sale. I-a scris acesteia că o iubește, dar nu mai are putere să lupte, informează Observator.

O femeie este cea care a sunat să anunțe că l-a găsit pe Daniel fără viață, pe canapeua din secția de poliție. El era chiar șeful de post. Tânărul a absolvit Școala de Agenți de Poliție Vasile „Lascăr Campina”, promoția decembrie 2017. La sfârșitul anului 2021, a fost declarat apt psihologic pentru ocuparea postului de conducere.

Apropiații, șocați de moartea tânărului polițist

Apropiații sunt șocați de moartea tânărului polițist.

Mesajele nu încetează să apară pe rețelele sociale. „Pacat un baiat extraordinar!” “Rămas bun, prieten drag! Vei rămâne mereu în sufletele noastre, Daniel”, „Dumnezeu sa te ierte ! Ai plecat prea devreme vărule , rămas bun nu te vom uita niciodată! Dumnezeu are grija de tine si vei rămâne vesnic in sufletele noastre”, „Odihna veșnică fie-i tarina ușoară ca fulgul de nea, condoleanțe familiei”, sunt doar câteva dintre mesajele publicate de cei apropiați.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`