Ce a pățit un șofer blocat cu mașina în zăpadă. Acum e internat în Secția de chirurgie plastică şi reparatorie

Ce a pățit un șofer blocat cu mașina în zăpadă. Acum e internat în Secția de chirurgie plastică şi reparatorie

Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost victima unui accident mai puțin obişnut.

Șoferul în vârstă de 50 ani a rămas înzăpezit cu maşina pe un drum secundar dintr-o comună din apropierea Botoșaniului, în noaptea de sâmbătă spre duminică; pentru că avea nevoie urgentă de autoturism, s-a gândit să apeleze la ajutorul unui vecin care să îl tracteze – relatează Monitorul de Botoșani.

Au găsit o şufă cu un cârlig metalic, cu care au ataşat cele două autoturisme

Proprietarul mașinii i-a făcut semn vecinului său să se urce la volanul maşinii şi să accelereze pentru a tracta din zăpadă maşina. În acel moment, bărbatul stătea cu piciorul drept pe cablu, pentru a-l tensiona însă şufa a cedat iar cârligul s-a desprins şi i-a venit acestuia peste picior.
Lovitura a fost atât de puternică încât cârligul aproape i-a secţionat talpa în două: plin de sânge şi în stare de şoc, bărbatul a fost transportat la spital de către vecinul său.

„Pacientul a primit primul ajutor în serviciul UPU, unde a fost toaletată rana.

Ulterior s-a decis internarea în secția de chirurgie plastică şi reparatorie unde urmează a fi supus unei intervenţii de reconstrucţie”, a precizat medicul Monica Adăscăliţei, din cadrul UPU-SMURD Botoșani, pentru publicația locală.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`