Ce a pățit Ana, o tânără care și-a rezervat o cameră într-un hotel din Costinești. „Mi s-a cerut un avans”

Ce a pățit Ana, o tânără care și-a rezervat o cameră într-un hotel din Costinești. „Mi s-a cerut un avans”
Foto: Captură video

Foarte mulți turiști ajung pe litoralul românesc, iar în timp ce unii se bucură de o vacanță bine meritată la malul Mării Negre, alții sunt mai puțin norocoși și au de-a face cu diferite țepe. Ana, o tânără care a vrut să își petreacă vacanța în Costinești, se numără printre persoanele ghinioniste.

Tinerei i s-a cerut să vireze o sumă de bani

Ana voia să meargă la mare, așa că și-a căutat cazare. A găsit ceva pentru gustul și bugetul ei, doar că a fost la un pas de a lua o țeapă. Tot răul spre bine, că proprietarul unității de cazare s-a încurcat puțin, iar Ana a devenit suspicioasă. A cercetat mai mult pentru a afla informații despre locul pentru care se pregătea să plătească, conform Cancan.

„Mi s-a cerut un avans de jumătate din totalul sumei de cazare, pe care dorea să-l transfer printr-un cont bancar. A doua zi eu am revenit iar domnişoara respectivă îmi spune să-i transfer banii prin altă modalitate. Am zis să cercetez un pic totuşi cazarea, având în vedere că era doar pe BEEP şi pe ceva site-uri din alte ţări. După poze am văzut că mai era o altă cazare cu aceleași poze. Am rugat-o să-mi dea share location şi mi-a spus că «nu sunt la cazare»”, a declarat Ana.

Pozele arată realitatea din urmă cu ani de zile

Un alt caz este George, doar că el nu a reușit să evite țeapa. El a alea să reserve la un hotel care avea foarte multe review-uri și fotografii attractive, dar a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când a ajuns la destinație.

În locul hotelului luxos pe care îl văzuse în poze, a găsit un hotel murdare, dărăpănat, cu igrasie și camera foarte mici. Dar, pozele arată realitatea, dar cea din urmă cu mulți ani când a fost renovat hotelul.

„Locaţia aleasă avea un rating avea un rating destul de bun. M-a atras numărul semnificativ de reviewuri şi pozele de prezentare, dar atunci când am ajuns la locație am constatat că fotografiile au fost realizare probabil după renovarea hotelului care a avut loc acum câţiva ani, dar în realitate ascundeau igrasia şi camerele de mici dimensiuni”, a declarat și George.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:48 - Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: „Este expresia unei noi viziuni de dreapta pentru România viitorului” (VIDEO)
20:45 - Riscurile la care ne expunem atunci când aruncăm medicamente expirate la gunoi. Un spital din Timișoara a găsit o soluție
20:43 - Nicolae Ciucă, la lansarea programului său electoral: „În România pe care o vom construi împreună, legea va fi mai presus de orice interes. Procesele nu mai trebuie să dureze ani de zile”
20:36 - 12 maşini incendiate şi doi oameni înjungiaţi în Lisabona, după ce oamenii au ieșit să protesteze din cauza unui caz de brutalitate a poliției
20:32 - Nicolae Ciucă: “Aceasta este miza programului meu / Voi fi un președinte care muncește, aproape de oameni și comunități. Voi fi prezent în viața orașelor și comunelor, inclusiv a sectoarelor” (VIDEO)
20:23 - Indignare, după ce Joe Biden a spus că Donald Trump ar trebui închis. Președintele SUA și-a corectat apoi declarația
20:20 - Ministrul Bogdan Ivan (PSD): Săracul domn Ciucă… Ultimele sale declarații parcă sunt din categoria emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” (VIDEO)
20:18 - Ce gest deplasat a făcut Alina Ceușan într-o sală de teatru. Celebra influenceriță, criticată dur. Oana Pellea: „O rușine”
20:10 - O româncă a obținut zeci de mii de euro, după ce și-a păcălit iubitul italian să-și vândă casa. Ce a decis femeia să facă cu banii
19:54 - Ce a făcut Smaranda, fiica lui Codin Maticiuc, la nunta lui Theo Rose, în momentul în care s-a plictisit. Actorul s-a amuzat copios