Ce a găsit un turist din Botoșani în camera unui hotel din Eforie Sud. „Păi stai, frate, că am dat BANI pentru asta!”

Ce a găsit un turist din Botoșani în camera unui hotel din Eforie Sud. „Păi stai, frate, că am dat BANI pentru asta!”
Foto: Pixabay

Un turist din Botoșani și-a luat o vacanță în Eforie Sud. Când a ajuns în camera de la hotel a avut un șoc, apoi multe alte peripeții care păreau să nu se mai încheie.

Surprizele hotelului

„Am promis acum vreo trei ani că nu mai calc pe litoralul românesc, însă mă chinuie un soi de masochism patriotic care vara aceasta m-a readus la malul Mării Negre. Dorul aventurilor pe care numai prin stațiunile constănțene le întâlnești a învins până la urmă.

Și cum ar putea să fie altfel atât timp cât «aventura» începe chiar de la intrarea în hotel, când recepționera intră pe modulul «panică» după ce ne vede apropiindu-ne de lift. Mă gândeam așa, în mintea mea, că dacă tot am făcut peste 500 de kilometri și avem vreo patru genți și o valiză cu noi, chiar putem să folosim ascensorul. «Mai bine urcați pe scări», ne spune cu un zâmbet complice, plin de subînțelesuri”, conform unui reportaj publicat pe site-ul Botoșăneanul, scrie Gândul.

După ce a ajuns în cameră, bărbatul are parte de altă surprinză. Prize smulse din perete, caseta de la televizor scoasă, iar acesta nu funcționa.
Inițial, el a spus că poate sta fără televizor, dar apoi s-a gândit că el a plătit pentru asta și a mers la recepție unde a spus că nu are cum să funcționeze televizorul dacă este scoasă caseta din priză.

După ce a făcut duș, s-a înfundat scurgerea de la canalizare, iar apa a început să curgă deasupra recepției. Din acest motiv, turistului i s-a oferit altă cameră.

A fost mutat din cameră

„Mă execut, ce să fac, dacă m-am apucat ca inconștientul să fac duș. Doar că nu mai vine nimeni cu strămutarea. Într-un târziu cobor la recepție, iar deasupra remarc, ce-i drept, cum picăturile se scurg suav pe tavan.

Sunt întrebat dacă poate urca instalatorul să vadă ce s-a întâmplat. Instalator era unul Chamath, un srilankez, pakistanez, «bangladeshian», ceva din zona aia, înțelegeți voi. Îl invit în cameră, când ajunge în baie îmi trântește ușa în nas. E momentul lui de glorie… Iese după mai puțin de vreo cinci minute, eu țuști după el.

Un nene care pare un fel de CEO al hotelului îl întreabă dacă este necesar ca să… «tourist moved?». Instalatorul de la celălalt capăt al pământului scoate un fel de icnet, pe care eu îl traduc drept «încă mai întrebi?!” și îi arată niște poze.

CEO-ul decide pe loc că «tourist moved» și îi transmite recepționerului să ne dea altă cameră. Se holbează ăla vreo zece minute în ecranul computerului, după care îmi înmânează o cheie pentru etajul 5. Reacționez imediat: «Hai că glumiți, cum să urc cu atâtea bagaje până la etajul 5, când liftul vostru e doar de decor?!»”, relatează turistul.

Într-un final, el este cazat la o cameră de la etajul doi al hotelului din Eforie Sud.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)