Ce a găsit o femeie într-o toaletă. A fost în stare de panică după ce a ridicat capacul

Ce a găsit o femeie într-o toaletă. A fost în stare de panică după ce a ridicat capacul
Foto simbol: Pixabay

O femeie a trăit în stări de șoc după ce a mers la toaletă. Aceasta a descoperit un șobolan uriaș care se învârtea în jurul ei. Rozătoarea era blocată în fundul toaletei, cu ghearele și mustățile ieșind din apă.

Cum a ajuns șobolanul din toaletă

„Șobolanul a urcat pe o altă linie de scurgere și a ajuns în toaletă – în timp ce o femeie era la toaletă. Așa că a trebuit să îl scoatem, a fost destul de rău – nu am mai avut niciodată o situație în care să ajungă în toaletă. Ea țipa – imaginează-ți că ești la toaletă și ceva te bruschează”, a explicat Kieran Sampler, un profesionist în prinderea șobolanilor, conform click.ro. 

Profesionistul, în vârstă de 30 de ani, are o experiență în uciderea a peste 65.000 de rozătoare. „Am avut un client care avea un șobolan care trăia în scândurile de lemn ale patului – este o nebunie ce am văzut. Am avut unul în care o pisică a adus șobolanul în timpul nopții, așa că familia l-a prins în dormitor. Mi-am adus câinele înăuntru, l-a identificat imediat, dar șobolanul a fugit în noptieră”, a mai transmis acesta.

Specialistul a creat o pagină de Facebook pentru cei care au probleme asemănătoare

Kieran Sampler a înființat o pagină de Facebook unde își transmite experiențele de la locul de muncă și îi sprijină pe alți prinzători de șobolani. Tânărul a declarat că în ultimele luni s-a înregistrat o creștere a numărului de persoane care au găsit șobolani.

Specalistul recomandă oamenilor să taie frunzele din grădină, să își protejeze terasele împotriva șobolanilor și să își strângă regulat fecalele de câine pentru a-i împiedica să intre pe proprietatea lor.

„Iarna aceasta va fi grea, fermierii mă sună deja cu două luni înainte. Iarna este o perioadă vitală pentru șobolani – le place frunzișul, așa că dacă aveți frunze abundente în grădină, aș recomanda să le tăiați. Aș încerca să reduc numărul de hrănitori pentru păsări, nu poți forța oamenii să scape de ele pentru că tuturor le plac, dar aș încerca să le protejez cât mai bine de șobolani. Terasele sunt un coșmar pentru că șobolanii adoră terasele – încercați să le protejați pentru că vor trece pe sub ele. Mulți oameni nu strâng imediat după câine, dar asta îi atrage. Dacă ajung în interiorul proprietății, atunci este mai mult ca sigur o problemă cu canalizarea. Atunci când intră în canalizare, mănâncă deșeurile și fecalele umane”, a mai spus Sampler.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)