Ce a fost în stare să facă un soț gelos din Târgovişte. Poliția l-a reținut

Ce a fost în stare să facă un soț gelos din Târgovişte. Poliția l-a reținut
Sursa Foto: Flickr.com

Un bărbat din Târgovişte a fost reținut după ce ar fi sechestrat, amenințat și agresat angajatul unei benzinării, ca acesta să-i arate imaginile de pe camerele de supraveghere ale benzinăriei. Bărbatul suspecta că în imagini o va surprinde pe soția sa.

În vizorul poliției după ce gelozia i-a luat mințile

Angajatul benzinăriei, un tânăr de 23 de ani, nu a fost lăsat să iasă dintr-un birou, a fost ameninţat şi agresat pentru a-i arăta bărbatului gelos înregistrările camerelor video.

Poliția a deschis dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi şantaj. Joi, polițiștii și procurorii au făcut percheziții la domiciliului acestui bărbat, de 46 de ani, și la un apropiat de-ai săi, de 17 ani.

„Din investigaţiile efectuate a reieşit că cei doi, la data de 30 mai a.c., în timp ce s-ar fi aflat într-o staţie de alimentare cu carburant din Târgovişte, ar fi lipsit de libertate un tânăr de 23 de ani, respectiv nu i-ar fi permis să iasă dintr-un birou, l-ar fi ameninţat cu acte de violenţă şi l-ar fi agresat fizic pentru a obţine o înregistrare compromiţătoare cu soţia bărbatului de 46 de ani”, a transmis IPJ Dâmboviţa.

Cei doi bărbați au fost reţinuţi pentru 24 de ore și urmează să fie aduși în fața instanței pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`