Cazul Vlad Pascu. Mama Rebecăi, tânăra din gașca ucigașului din 2 Mai, consilier la primărie și influencer online

Cazul Vlad Pascu. Mama Rebecăi, tânăra din gașca ucigașului din 2 Mai, consilier la primărie și influencer online
Foto: Facebook/ Simona Lazarescu

Mama Rebecăi, tânăra care consuma substanțe interzise cu Vlad Pascu, este identificată drept Simona Lăzărescu, care activează în calitate de consilieră la Primăria Sectorului 1. Partenerul ei de viață, Dan Lăzărescu, a trecut în neființă în 2020 din cauza complicațiilor cauzate de cancer. A fost recunoscut ca unul dintre cei mai influenți arbitri români. De la dispariția tragică a soțului său, Simona Lăzărescu pare să fi frecventat destul de des cluburile și sălile de fitness. Această impresie este conturată cel puțin de activitățile pe care le promovează cu mândrie pe platformele de socializare.

Mama Rebecăi, consilier la primărie și influencer

Aura Simona Lăzărescu lucrează de mai mulți ani în cadrul Primăriei Sectorului 1 al Capitalei. Ea deține poziția de consilier superior în cadrul Direcției de Management și Resurse Umane, scrie Realitatea.net.

Pe platformele de socializare, Simona afirmă că este o creatoare digitală, adică o influenceriță. Ea postează frecvent imagini din sălile de fitness. Se pare că mama Rebecăi își dedică o bună parte din timp în cluburi.

Simona Lăzărescu are mai multe proprietăți

Simona Lăzărescu, soția regretatului Dan Lăzărescu, fost arbitru internațional, a trecut în neființă în anul 2020, la vârsta de 49 de ani, în urma unei îndelungate bătălii cu o boală gravă. Cu toate că Dan Lăzărescu era tatăl vitreg al Rebecăi, relația dintre ei era una strânsă și plină de afecțiune.

Detaliile din declarația de avere dezvăluie că Simona Lăzărescu deține un impresionant portofoliu imobiliar, cuprinzând diverse terenuri și proprietăți în București și Giurgiu. Printre acestea se numără și un apartament spațios, cu o suprafață generoasă de peste 230 de metri pătrați.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`