Cazul profesoarei ucise: Nepotul femeii a fost dat de gol de încălțămintea purtată în ziua crimei

Cazul profesoarei ucise: Nepotul femeii a fost dat de gol de încălțămintea purtată în ziua crimei
Foto: cvlpress.ro

Dezvăluiri şocante în cazul profesoarei găsită moartă pe Transfăgărăşan. Nepotul său, care a fost arestat ca principal suspect în acest caz, ar fi fost dat de gol de încălţămintea pe care a purtat-o în ziua crimei, susţin anchetatorii. Bărbatul a contestat măsura arestării, cerând să fie eliberat, pe motiv că nu el este ucigaşul femeii, informează B1 TV. Între timp, profesoara ucisă a fost condusă pe ultimul drum.

Tragica poveste a morții Vioricăi Borzos, profesoara de sport din Brașov, omorâtă și abandonată pe Transfăgărășan, se apropie de final. Nepotul femeii ucise, Eduard-Mircea Borzos, a fost reținut ca principal suspect în această crimă. Tânărul de 33 de ani , căsătorit și tată al unui copil minor, este din Zărnești, județul Brașov, și a plecat din țară a doua zi după moartea femeii.

Bărbatul bănuit că şi-ar fi omorât mătuşa pentru averea din Bran a fost dat în consemn la frontieră. Surse din cadrul anchetei au declarat că acesta a plecat imediat după comiterea omorului în Italia, cu autoturismul personal. Deşi era aşteptat de poliţişti la intrarea în ţară, acesta a aterizat liniştit pe Aeroportul Otopeni miercuri noaptea, atunci când a fost şi reţinut.

El a venit din Italia cu încălțăminea purtată în ziua crimei. Deşi a încercat să facă în aşa fel încât să pară că mătuşa lui s-a sinucis, procurorii susţin că bărbatul a plecat din ţară cu maşina cu care a dus cadavrul, deşi el s-a întors cu un avion. Mai mult, la întoarcerea în ţară, anchetatorii au găsit în bagajul nepotului femeii ucise şi o pereche de pantofi sport ale căror urme sunt identice cu amprentele găsite pe corpul victimei.

Profesoara de sport, găsită fără viață pe Transfăgărășan, a fost ucisă prin strangulare.

Localnicii se temeau de bărbat, pe care l-au văzut cu câteva zile înainte ca femeia să fie ucisă. Și asta în condițiile în care apropiații îl știau plecat în Italia.
Între timp, profesoara Viorica Borzos a fost condusă pe ultimul drum. Ea îşi va dormi somnul de veci în Braşov, la zece minute distanţă de Colegiul Tehnic „Remus Răduleţ", şcoala care i-a fost ca o familie, timp de 20 de ani.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)