Cazul Onești. Polițistul care a coordonat intervenția eșuată, transportat de urgență la spital după ce a început să se simtă rău

Cazul Onești. Polițistul care a coordonat intervenția eșuată, transportat de urgență la spital după ce a început să se simtă rău

Polițistul care a coordonat operațiunea eșuată de la Onești a ajuns la spital, vineri dimineață. Este vorba despre comisarulul șef de poliție Tuluc Adrian, adjunct IPJ Bacău, potrivit lumealibera.ro.

Coordonatorul intervenției eșuate de la Onești, transportat la spital

Aflat la sediul IPJ Bacău, acesta ar fi avut dureri în capul pieptului și o stare de rău accentuată, motiv pentru care aa fost dus de urgență la Spitalul Județean Bacău pentru investigații medicale suplimentare.

Potrivit sursei citate, bărbatul ar avea probleme cardiace.

IPJ Bacău are o nouă conducere

Reprezentanții Poliției Române au anunțat, vineri, noua conducere interimară a IPJ Bacău. Asta în condițiile în care în urma intervenției eșuate de la Onești, au fost chimbate conducerile IPJ Bacău şi Poliţiei Oneşti.

”Cu data de 5 martie 2021, prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisar șef de poliție Buliga Toader a fost împuternicit să exercite, pentru 3 luni, atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău. (…)

Cu aceeași dată, din dispoziția inspectorului general al Poliției Române, comisar șef de poliție Bălău Constantin Dragoș a fost împuternicit să exercite, pentru 3 luni, atribuțiile funcției de adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Române.

Pe 1 martie, Gheorghe Moroșan, un bărbat de 68 de ani care pierduse în instanță un apartament, în urma cu 10 ani, a mers la locuința respectivă, i-a sechestrat pe cei doi muncitori care merseseră să facă renovări şi i-a ucis. În prezent se fac cercetări in rem pentru omor. Autorul nu a putut fi audiat dupăcea fost rănitîn timpul intervenției.

De altfel, între timp, el a fost trasferat de la Spitalul din Onești, la Spitalul Județean Bacău.

„Întrucât starea pacientului s-a deteriorat, a început să facă febră, s-a decis trimiterea acestuia în Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru efectuarea unui computer tomograf şi internarea într-un spital de rang superior. A fost internat în Secţia anestezie terapie-intensivă prin intermediul Secţiei de chirurgie. La internare, pacientul este conştient, cooperant, respiră spontan, echilibrat hemodinamic. S-a efectuat computer tomograf la cap, torace şi abdomen şi se aşteaptă rezultatul la analizele de sânge efectuate pentru stabilirea unei conduite terapeutice ulterioare”, a declarat Adina Lupu, directorul medical al Spitalului Județean Bacău.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`