Cazul morții medicului stomatolog din Brăila nu se apropie de o rezolvare. Anchetatorii caută singurul lucru care lipsește din cabinet

Cazul morții medicului stomatolog din Brăila nu se apropie de o rezolvare. Anchetatorii caută singurul lucru care lipsește din cabinet
Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Cazul morții stomatologului din Brăila nu se apropie de nicio rezolvare, iar criminalul nu a fost găsit. Anchetatorii s-au întors pentru a treia oară în cabinet pentru că nu găsesc unul dintre cele mai importante probe din dosar, ci anume telefonul acesteia.

Telefonul medicului, de negăsit, ca și criminalul

Anchetatorii nu au ratat niciun colț din cabinetul medicului stomatolog, iar la două zile de la comiterea crimei au avut nevoie să se întoarcă la locul faptei pentru că nu găsesc probe care să îi ajute să rezolve cazul, informează observatornews.

„În momentul când te întorci a treia oară la locul faptei există mai multe variante, printre care: ori prima oară ai contaminat probele, ori nu ai găsit nimic şi trebuie să reiei, ori chiar există un blocaj şi trebuie să reiei cercetarea până când apare un element care te poate conduce la identificarea autorului”, a declarat Cătălin Chivu, fost șef IPJ Brăila.

Femeia a murit în chinuri. A fost lovită de mai multe ori cu cuțitul în zona gâtului. Anchetatorii se gândesc că criminalul ar fi ucis femeia pentru ai lua telefonul pentru ca ei să nu reușească să îi dea de urmă. Mai mult, ei cred că ucigașul ar putea face parte din cercul de apropiați ai femeii.

„Avem de a face de un criminal inteligent”

„Scad şansele de identificare şi reţinere a suspecţilor. Pare că avem de a face cu un criminal care a avut un grad ridicat de emoţie poate să fie legată de de doi iubiţi, poate să fie o problemă legată de bussines. Avem de a face de un criminal inteligent care vrea să lase indicii, inducând în eroare organele de urmărire penală”, spune Paul Herinean, profiler.

Soțul femeii a fost audiat și a povestit cum ea era terorizată și amenințată în continuu. Mai demult, peste ei în casă ar fi intrat mai mulți indivizi. De teamă, femeia a urmat un curs de port armă și intenționa să își cumpere pistol.

Familia va trebui să meargă la morgă să preia cadavrul medicului stomalog și să se pregătească de înmormântare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`