Cazul fetei ucisă şi ascunsă în canapea: Suspectul a fost prins în Olanda și va fi adus în țară

Cazul fetei ucisă şi ascunsă în canapea: Suspectul a fost prins în Olanda și va fi adus în țară

Serbuc Ilie Marcel, suspectul în cazul uciderii fetiței de 12 ani din București, a fost prins în Olanda și va fi adus în țară, informează Agerpres. Mama lui le-a spus deja polițiștilor că acesta și-a recunoscut crima.

Suspectul crimei din București i-a spus mamei sale ce a făcut

Mama individului a susținut că la începutul lunii mai au căutat-o mai mulţi poliţişti, care i-au pus întrebări despre fiul ei. Ea a fost sunată apoi de bărbat, care a recunoscut că a omorât-o pe fiica concubinei sale.

El i-a povestit mamei lui că s-a certat cu fetița, a împins-o, iar aceasta a căzut în cadă.

„Aceasta s-a lovit de marginea căzii şi a început să sângereze, începând să tremure. Mai multe aspecte nu a mai dorit să-i precizeze”, relevă documentele instanţei, citând ce i-a spus bărbatul mamei sale.

Numai că autopsia a arătat că moartea fetei „a fost violentă, s-a produs prin asfixie mecanică prin strangulare cu un cordon cu triplă circulară şi nod fix”.

Dispariţia copilei a fost reclamată la începutul lunii mai de tatăl ei biologic. Trupul ei a fost găsit într-un sac de plastic, în lada canapelei dintr-un apartament. Polițiștii au fost sesizați pe 3 iunie de proprietarul apartamentului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`