Cazul Caracal: Cum vrea mama Luizei Melencu să-l convingă pe Dincă să spună TOTUL!“ Așa am să aflu adevărul!”

Cazul Caracal: Cum vrea mama Luizei Melencu să-l convingă pe Dincă să spună TOTUL!“ Așa am să aflu adevărul!”

Mama Luizei Melencu susține că își dorește să vorbească față în față cu temutul criminal din Caracal, Gheorghe Dincă, principalul suspect în răpirea și uciderea celor două copile nevinovate.

Monica Melencu, mama îndurerată a Luizei Melencu, este de părere că după o discuție față în față cu bărbatul care susține că i-a omorât fiica așa cum a procedat și cu Alexandra Măceșanu va putea să afle adevărul de la acesta.

Monica Melencu este convinsă că fata ei trăiește

„Eu nu cred ca fata mea este moartă. Știu că probabil trece prin chinuri pe acolo pe unde e, dar știu că totul se va termina într-o bună zi. Dincă nici nu a fost lăsat să vorbească în sala de judecată, toți sunt mână în mână pentru a mușamaliza acest caz.Vreau să vorbesc cu el separat, vreau să se uite în ochii ei de mama și să mi spună dacă mi-a omorât sau nu copilul. Și atunci am să știu adevărul”, a declarat mama Luizei Melencu, potrivit impact.ro.

Carmen Obîrșanu, avocata care susține familia Melencu, spune că există noi informații în rechizitoriu care pot răsturna radical decizia definitivă. Din cercetările făcute până acum de aceasta pe cont propriu, reiese faptul că datorită unor filmări video efectuate pe WhatsApp de pe telefonul Luizei se poate demonstra cu ușurință faptul că Luiza era prezentă în filmările video a celor care urmau să o cumpere.

Mai mult decât atât, avocata spune că din rechizitoriul întocmit de către autorități lipsesc informații și probe esențiale rezolvării acestui caz. După ce Luiza a dispărut, telefonul acesteia a fost folosit de către o persoană necunoscută, s-au înregistrat apeluri și dispozitivul a fost încărcat, probe care lipsesc din dosar.

Gheorghe Dincă urma să fie ucis în penitenciar

La un an de la crimele odioase din Caracal care au reușit să înspăimânte întreaga țară, au ieșit la iveală noi detalii care pot schimba total deznodământul în acest caz.

Gheorghe Dincă a declarat recent în fața judecătorilor de la Tribunalu Olt că le-a ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu, din cauza amenințărilor cu moartea. Acesta a dezvălui că se plănuia uciderea lui de către un deținut, însă aceste planuri au fost anulate imediat ce informațiile au ajuns în spațiul public, scrie a1.ro.

Acesta le-a mai spus judecătorilor că dorește ca Ancheta să fie reluată, fiindcă există numeroase vicii de procedură.

Avocatul lui Gheorghe Dincă,Tonel Pop, susține că polițiștii au chefuit și mai mult decât atât, acele petreceri au fost plătite cu banii din conturile lui Dincă, afirmație care, va trebui demontrată de către faimosul avocat, conform playtech.ro.

Gheorghe Dincă pare că nu ar dori să fie judecat pentru uciderea celor două suflete nevinovate și vrea de asemenea ca dosarul său să fie retrimis la Parchet.

Criminalul din Caracal a fost trimis în judecată în urmă cu patru luni de zile, dar termenele de judecată au fost schimbate din cauza pandemiei de coronavirus.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`