CAZUL CARACAL / Alexandru Cumpănașu, întrevedere DE URGENȚĂ cu ministrul Sănătății: ‘O echipă de control pleacă la INML!’

CAZUL CARACAL / Alexandru Cumpănașu, întrevedere DE URGENȚĂ cu ministrul Sănătății: 'O echipă de control pleacă la INML!'

Alexandru Cumpănașu s-a întâlnit, miercuri dimineață, cu ministrul Sănătății, Sorina Pintea, pentru a-i cere să să demareze un control la INML, în scandalul probelor ADN în cazul crimelor de la Caracal.

ȘOC ȘI GROAZĂ ÎN SHOWBIZ! ANDREEA MARIN, IMAGINI DE COȘMAR! A INTRAT ÎN DEPRESIE ȘI S-A GÂNDIT CHIAR LA SINUCIDERE (GALERIE FOTO)

„Doamna ministru a dispus de îndată control. Deci, cineva a plecat sau va pleca acum în control la INML, urmând ca în această seară să avem primele concluzii. S-a acționat cu celeritate.

Cumpănașu i-a mai cerut ministrului Sănătății să verifice cum s-au scurs informațiile de la INML care au ajuns în presă.

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! METODA PRIN CARE MIHAI CONSTANTINESCU VA FI SCOS DIN COMĂ, DE CĂTRE MEDICI. NU E GLUMĂ!

”Acele informații erau false, le-am infirmat public de două ori. Am solicitat verificări privind la normele interne privind comunicarea publică pe care le are INML. Eu chiar nu mai pot cu oamenii ăștia. Să îl lăsăm să lucreze? Rezultatul se vede la Săpoca”, a spus Cumpănașu.

Pentru prima dat[, oficial, ;eful INML, George Curcă,a transmis, mar’ți, că, în cazulCaracal, procesul de verificare a probelor biologice este departe de a se fi terminat. Prin urmare, așa zisele rezultate ADN nu sunt cele confirmate de specialiști și încă se lucrează. (Vezi AICI ce a declarat șeful INML – comunicat)

ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTĂ DESPRE MAREA ACTRIȚĂ A FOST CONFIRMATĂ! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ…

Urmăriți B1TV.ro și pe
`