Caz terifiant în Iași. Bărbat de 60 de ani cercetat după ce ar fi răpit și dus o persoană la o fermă unde a obligat-o să muncească

Caz terifiant în Iași. Bărbat de 60 de ani cercetat după ce ar fi răpit și dus o persoană la o fermă unde a obligat-o să muncească
Sursa foto: Pixabay.com

Un bărbat de 60 de ani este cercetat de polițiști, după ce a fost acuzat că ar fi răpit și dus o persoană la o fermă unde a obligat-o să muncească. Victima a fost sechestrată.

Caz de sclavie în Iași. O persoană a fost sechestrată la o fermă și obligată să muncească

Bărbatul este bănuit de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și supunerea la muncă forțată sau obligatorie. Miercuri, 14 august, polițiștii au efectuat percheziții la domiciliul individului.

„La data de 14 august,  poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi şi Poliţiei Municipiului Iaşi au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară pe raza judeţului Iaşi, la o persoană (un bărbat de 60 de ani) bănuită de comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi supunerea la muncă forţată sau obligatorie”, transmite Poliția Română, potrivit Adevărul.

Suspectul ar fi luat un bărbat în vârstă de 62 de ani, fără voia sa, și l-a urcat forțat în mașină și transportat la o fermă din Schitu Duca. Acolo, victima a fost obligată să muncească.

Printre altele, polițiștii au mai aflat că, în perioada 2015-2020, suspectul ar fi ținut un alt bărbat, tot fără voia sa, la o fermă, unde ar fi fost forțat să muncească fără să fie plătit.

Bărbatul de 62 de ani, acuzat că a ținut cu forța acele persoane, a fost dus la sediul poliţiei pentru cercetări.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`