Caz teribil în Târgoviște. O jucătoare americană de baschet a fost găsită spânzurată

Caz teribil în Târgoviște. O  jucătoare americană de baschet a fost găsită spânzurată
Sursa foto: Shutterstock

Update: Tânăra găsită moartă în casă este jucătoarea americană de baschet Marie Tyra Whitehead, de la CSM Târgoviște.

Clubul de baschet CSM Târgoviște a anunțat că tânăra găsită decedată este Marie Tyra Whitehead.

„CSM Târgoviște anunță cu regret trecerea în neființă a jucătoarei noastre de baschet, de origine americană, Marie Tyra Whitehead, care a fost găsită în această dimineață fără suflare în apartamentul în care locuia.
Deplângem dispariția prematură a unei tinere jucătoare, iar gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familia și apropiații ei în aceste momente grele.
R.I.P, Marie Tyra!”, a transmis Clubul CSM Târgoviște pe rețelele de socializare.

Clubul și-a anunțat lotul, în data de 19 septembrie, iar jucătoarea americană era pe listă. Ea urma să joace sâmbătă primul meci din Liga Naţională în sezonul 2024-2025, pe teren propriu, cu Universitatea Cluj.

Știrea inițială: O tragedie s-a produs, luni, în Târgoviște. O tânără de 26 de ani a fost găsită spânzurată în casa ei, iar polițiștii au deschis un dosar penal.

Cine este tânăra

Când polițiștii au ajuns la fața locului au găsit tânăra spânzurată în casă. Corpul ei nu prezenta urme vizibile de violență, doar urmele specifice spânzurării, conform observatornews.

Tânăra ar fi sportivă și ar avea cetățenia americană.

„La data de 7 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără a fost găsită decedată, în locuinţa din localitate. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie decedată, în vârstă de 26 de ani”, a transmis, luni, IPJ Dâmboviţa.

Cadavrul fetei va fi preluat pentru efectuarea necropsiei, iar polițiștii au deschis un dosar penal și vor continua să cerceteze cazul pentru a afla circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`