Caz șocant într-o școală din București. O fetiță de șase ani a fost agresată sexual în toaletă

Caz șocant într-o școală din București. O fetiță de șase ani a fost agresată sexual în toaletă
Sursa foto: Pixabay.com

Un caz șocant a avut loc, joi, într-o școala din București, unde o fetiță de șase ani ar fi fost agresată sexual de mai mulți colegi în toaleta unității de învățământ.

Fetiță a fost atinsă de mai mulți colegi

Polițiștii au fost sesizați că o fetiță de 6 ani a fost agresată sexual în toaleta școlii în care învăța. Ea ar fi fost atinsă în zonele intime de mai mulți colegi, conform observatornews.

Un echipaj de poliția vorbit cu directorul școlii și cu mai mulți profesori. Polițiștii au început verificările la fața locului și au solicitat și prezența părinților fetei. Și reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Părinții nu au depus plângere

Părinții încă nu au depus plângere în acest sens. Polițiștii cercetează cazul într-un dosar sub infracțiuniea de agresiune sexuală.

„Precizăm faptul că până la acest moment reprezentanții legali ai minorei nu au formulat plângere în acest sens. Astfel, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, sub supravegherea unui procuror specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, fiind efectuate demersuri în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt”, precizează Poliția Capitalei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:58 - Care sunt destinațiile ideale de vacanță pentru luna octombrie? Sunt la prețuri accesibile și turiștii se pot bucura de o vreme ideală
23:53 - Kelemen Hunor: Ciolacu s-a dus la Ursula von der Leyen cu Negrescu şi s-a întors cu Mînzatu / Iohannis poate merge pe urmele lui Iliescu la Senat. ”Stabilitate” înseamnă să găseşti o rezolvare şi pentru domnul preşedinte
23:24 - Cum trebuie să ne pregătim calorifele pentru sezonul rece. Când și cum trebuie să le desfundăm corect
23:13 - Lasconi, despre reacția lui Ciolacu la inundații: Spunea că nu știa, că l-a surprins viața cumva. Eu am dovada că a mințit. Cum să minți în halul ăsta? (VIDEO)
23:02 - Care sunt cele mai ciudate experiențe pe care le-au trăit angajații room-service cu clienții. Cele mai ciudate cerințe ale turiștilor
22:31 - Ce speculații sunt cu privire la exploziile din Liban. Mii de membri ai grupării Hezbollah au fost răniți, după ce în aparatele pe care le purtau s-a declanșat o cantitate mică de explozibil (VIDEO)
22:26 - Elena Lasconi, explicații despre studiile sale: Am terminat cu 9,20, dar nu m-am bătut cu pumnul în piept că am făcut ASE-ul. A fost greu, și cu job, și cu copil. Sunt mândră! (VIDEO)
22:18 - Elena Lasconi, despre portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Ciolacu spunea că o să avem ceva serios pe economie. Este singurul mandat care nu are nicio putere de decizie la nivelul UE (VIDEO)
22:01 - Un municipiu din Vâlcea ar putea intra în stare de alertă din cauza gunoaielor. Deșeurile nu au mai fost ridicate de o săptămână
21:48 - Elena Lasconi, despre motivele pentru care au eșuat negocierile cu Forța Dreptei, PMP și Reper: Nu a fost vorba de orgolii. A fost vorba de cererile pentru locurile de parlamentari, care erau nejustificate (VIDEO)