Caz șocant în Vaslui: Și-a snopit bunicul în bătaie, nemulțumit de banii pe care i-a dat la urat

Caz șocant în Vaslui: Și-a snopit bunicul în bătaie, nemulțumit de banii pe care i-a dat la urat
Sursa foto simbol: Inquam Photos / Octav Ganea

Caz șocant, într-o comună din Vaslui! Un bărbat în vârstă de 38 de ani și-a snopit în bătaie bunicul, după ce l-a vizitat pentru a-l ura de sărbători, însă a fost nemulțumit de banii pe care bătrânul i-a dat, potrivit Vremea Nouă.

Bărbat reţinut pentru că şi-a bătut bunicul

Polițiștii l-au retinut pe bărbatul din comuna Zorleni, pentru că și-a băgat bunicul în spital după ce a mers să îl ureze. Pe fondul consumului de alcool a sărit la bãtaie, și-a lovit cu pumnii și picioarele bunicul pentru că i-a dat prea puțini bani,

„Victima a suferit leziuni ce necesitã 5 – 6 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform concluziilor preliminare emise de cãtre medicii legisti”, a spus purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Doar control judiciar pentru agresor

Pentru procuror însă, fapta „nepotului” de 38 de ani băut bine, nu a fost atât de gravă, asa că i-a dat 60 de zile de control judiciar.

„La data de 5 ianuarie, în baza probatoriului administrat, politistii Sectiei 3 Politie Ruralã Bârlad l-au retinut pe bãrbatul cercetat, pe o perioadã de 24 de ore. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, fatã de acesta fiind dispusã mãsura preventivã a controlului judiciar, pe o perioadã de 60 de zile. Cercetãrile sunt continuate de cãtre politistii Sectiei 3 Politie Ruralã Bârlad, sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, în vederea stabilirii si probãrii întregii activitãti infractionale a bãrbatului”, a precizat inspectorul principal de politie Bogdan Gheorghitã, purtãtor de cuvânt al IPJ Vaslui.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`