Caz șocant în Caracal. Un bărbat și-a agresat fizic soția și fiica lor, după care i-a furat pașaportul și 3.000 de euro

Caz șocant în Caracal. Un bărbat și-a agresat fizic soția și fiica lor, după care i-a furat pașaportul și 3.000 de euro
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un bărbat în vârstă de 48 de ani este acuzat că și-a bătut crunt soția, care este cu 19 ani mai tânără decât el și ulterior pe fiica lor. Individul i-a furat pașaportul femeii ca să o convingă să îi dea 3.000 de euro.

Polițiștii au fost sesizați de către femeie

Autorirățile din Caracal au fost contactate, în urmă cu câteva zile, de către o femeie de cetățenie marocană, cu privire la faptul că bărbatul ei a agresat-o fizic și a amenințat-o cu moartea, potrivit observatornews.ro. 

Potrivit primelor verificări ale polițiștilor, bărbatul în vârstă de 48 de ani, din Caracal, și-a amenințat cu moartea soția în vârstă de 29 de ani și ar fi agresat-o fizic în timp ce era acasă. Individul ar fi bătut-o și pe fiica lor.

Bărbatului i s-a deschis dosar penal

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru violență în familie și amenințare, iar împotriva bărbatului s-a emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de cinci zile.

În probatoriu s-a stabilit și faptul că bărbatul i-a furat soției pașaportul pentru a o șantaja să îi dea suma de 3.000 de euro. Pe 26 iulie, polițiștii au stabilit extinderea urmăririi penale și pentru furt și șantaj. Bărbatulului i-a fost emisă miercuri o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`