Caz șocant aproape de Capitală. Un bărbat a deschis focul asupra unei curți

Caz șocant aproape de Capitală. Un bărbat a deschis focul asupra unei curți
Sursa Foto: Facebook / Poliția Capitalei

Un caz șocant a avut loc, luni după-amiaza, lângă București, în comuna Cornetu, unde un bărbat a tras asupra unei curți.

Nicio persoană nu a fost rănită

Incidentul s-a petrecut, luni, în jurul orei 18.35. Proprietarul de 66 de ani a sunat la 112 pentru a anunța că un bărbat care a coborât dintr-o mașină a tras cu arma în casa sa, dar din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. După ce a deschis focul, atacatorul s-a făcut nevăzut, informează știrileprotv.

„La data de 30 septembrie, în jurul orei 18:35, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bragadiru au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat în vârstă de 66 de ani cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliul său din comuna Cornetu, un alt bărbat ar fi coborât din autoturism și ar fi tras cu o armă spre curtea acestuia, fără a răni vreo persoană. Acesta ar fi părăsit, ulterior, locul producerii evenimentului”, a declarat IPJ Ilfov.

Nu a vrut să spună unde se află arma

Dar, bărbatul de 45 de ani a fost prins de polițiști, în raza municipiului București. Acesta a fost întrebat unde se află arma cu care a tras asupra curții localnicului din Cornetu, dar a refuzat să răspundă la întrebare.

Polițiștii continuă cercetările pentru a afla circumstanțele și cauzele care au dus la producerea incidentului, dar și pentru dispunerea măsurilor legale care se impun.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`