Caz șocant în Austria. Un român de 54 de ani a fost arestat, după ce o minoră a fost găsită moartă într-un apartament / Ce le-a spus bărbatul autorităților

Caz șocant în Austria. Un român de 54 de ani a fost arestat, după ce o minoră a fost găsită moartă într-un apartament / Ce le-a spus bărbatul autorităților
Sursa Foto: Eric Beracassat/ABACAPRESS.COM

Un bărbat român de 54 de ani a fost arestat în Austria după ce o adolescentă de 16 ani a fost găsită moartă în apartamentul său din Viena. Bărbatul a sunat la autorități, raportând că fata a căzut inconștientă după ce au consumat droguri și au avut relații intime.

Un român a fost arestat în Austria, după ce o minoră a fost găsită moartă într-un apartament

Un român din Austria a sunat la serviciile de urgență după ce o fată de 16 ani a căzut secerată la podea și nu s-a mai trezit. Medicii au constatat decesul ei la fața locului. Bărbatul ar fi dus-o în apartamentul unei rude, unde au consumat cocaină și au avut relații intime consimțite. Inițial suspectat de omucidere, bărbatul a fost arestat, potrivit Observator News.

O examinare post-mortem preliminară nu a evidențiat niciun indiciu de implicare a unei terțe părți. Se așteaptă în continuare un raport toxicologic, precum și o analiză a informațiilor furnizate de proprietarul apartamentului.

Suspectul este cunoscut de poliție

Persoana suspectă locuiește într-o cameră din apartamentul rudelor sale, situat în apropierea parcului Auer-Welsbach. Aceste rude, un cuplu, se aflau cel mai probabil în locuință în momentul tragic al decesului adolescentei. Au fost, cel puțin, prezenți atunci când cetățeanul român a alertat autoritățile. Cu toate acestea, există puține șanse ca acestea să fi fost la curent cu ceea ce s-a întâmplat în cameră.

Românul se află în arest și va fi supus interogatoriului în cursul zilei de astăzi. Ulterior, se va lua o decizie cu privire la necesitatea solicitării arestului preventiv. Familia sa va fi, de asemenea, supusă interogatoriului. Suspectul este cunoscut de poliție, dar nu pentru infracțiuni legate de droguri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`