Caz ÎNFIORĂTOR la Suceava! Femeia care și-a asfixiat BEBELUȘUL NU este la prima CRIMĂ comisă: Şi-ar mai fi UCIS și alți DOI NOU-NĂSCUŢI în ultimii doi ani (VIDEO)

Caz ÎNFIORĂTOR la Suceava! Femeia care și-a asfixiat BEBELUȘUL NU este la prima CRIMĂ comisă: Şi-ar mai fi UCIS și alți DOI NOU-NĂSCUŢI în ultimii doi ani (VIDEO)

Caz halucinant în judeţul Suceava. O femeie este acuzată de pruncucidere. Anchetatorii au stabilit că aceasta născuse acasă un copil, neasistată medical, bebeluş pe care apoi l-a omorât. Iar femeia nu ar fi la primul bebeluş ucis. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

EA ESTE CEA MAI SEXY FEMEIE DIN ARMATĂ! I-A INNEBUNIT PE TOȚI ȘI ACUM S-A DEZBRĂCAT PENTRU PREȘEDINTE! (GALERIE FOTO)

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PĂCATE E ADEVĂRAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI

Femeia are 37 de ani şi este de profesie inginer şi nimeni nu se aştepta la asemenea grozăvie. Fapta halucinantă de care a fost în stare femeia a ieşit la iveală după ce o colegă de serviciu a observat faptul că inginera, despre care știa că este gravidă, nu mai avea burtă, dar nici copil. Femeia a discutat despre acest lucru cu fiul său iar bărbatul a sesizat Poliția. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, au audiat-o pe femeia de 37 de ani, iar aceasta mărturisit că a născut singură și neasistată, la domiciliu, iar apoi și-a îngropat copilul. Şi i-a şi dus pe poliţişti la locul unde îngropase cadavrul bebeluşului.

LACRIMI AMARE PENTRU MIHAI CONSTANTINESCU! S-A ÎNTÂMPLAT LA ORA 5:00 DIMINEAȚA! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

Detaliile şocante însă nu se opresc aici. Femeia şi-ar mai fi ucis în acelaşi mod alţi doi nou-născuti. Însă rămăşiţele acestora nu au fost încă descoperite de criminalişti.

Femeia se află acum în îngrijire la spital, astfel că cel puțin deocamdată nu s-a pus problema de reținere sau alte măsuri față de ea. Soţul a fost şi el audiat de anchetatori, deoarece se afla în casă în momentul în care a avut loc cumplita faptă.

S-A TERMINAT! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL DUREROS! VIOREL LIS ȘI-A DAT OCHII PESTE CAP: ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

Familia mai are alţi trei copii cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani, iar direcția de Protecție a Copilului Suceava a luat legătura cu asistentul social din Dorna Cândrenilor, acolo unde locuieşte femeia pentru a vedea ce se impune in situatia copiilor ramasi acasa.

ADIO, MIOARA ROMAN! OANA ROMAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI: NU S-A SIMȚIT PREA BINE…

Deocamdată cei trei copii au fost preluați de o mătușă din partea tatălui, care a dat declarație în scris cu privire la faptul că se va ocupa de aceștia și că nu este necesară o masură de protecție în acest caz.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`