Căutarea celor trei marinari dispăruți după scufundarea navei sub pavilion tanzanian, suspendată din cauza întunericului

Căutarea celor trei marinari dispăruți după scufundarea navei sub pavilion tanzanian, suspendată din cauza întunericului
Image by Patou Ricard from Pixabay

Autoritatea Navală Română a anunțat, sâmbătă seară, că operațiunea de căutare a celor trei marinari sirieni dispăruți după scufundarea navei Mohammad Z a fost suspendată din cauza întunericului, transmite Agerpres.

Căutarea celor trei marinari dispăruți a fost suspendată

Autoritatea Navală Română a amintit că marinarii respectivi au fost dați dispăruți după scufundarea navei sub pavilion tanzanian Mohammad Z, sâmbătă dimineață, în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sfântu Gheorghe.

Echipajul de la bord era alcătuit din 11 persoane. Opt dintre marinari au fost salvați și au fost transportați în Portul Constanța.

„Nava scufundată (…) avea la bord 11 membri de echipaj, 9 cetăţeni sirieni şi 2 cetăţeni egipteni, iar 8 dintre aceştia au fost salvaţi de către nava comercială Michel, care se afla cel mai aproape de locul accidentului şi care a fost coordonată de către ofiţerii MRCC”, a precizat Autoritatea Navală Română.

8 marinari salvați și duși în Portul Constanța după scufundarea navei sub pavilion tanzanian

Cei opt marinari au fost duși în Portul Constanța cu nava SAR Artemis. În port îi așteptau ambulanțe și echipe medicale pregătite să le acorde îngrijri.

Ceilalți trei marinari au fost căutați inclusiv cu elicopterul.

Dosarul în care este cercetat evenimentul a ajuns la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`