Câți bani trebuie să plătească lunar Irinel Columbeanu cazarea la azilul de bătrâni? Suma nu e pentru toate buzunarele
Irinel Columbeanu, fost om de afaceri în vârstă de 66 de ani, a ajuns la un azil de bătrâni, surprinzând pe mulți după o viață luxoasă cu bani și femei. Tatăl său și regretata creatoare de modă Zina Dumitrescu au fost și ei în aceeași situație.
Irinel Columbeanu a ajuns la un azil de bătrâni
Irinel Columbeanu a ales să se mute la căminul de bătrâni din Ghermănești, Ilfov, din motive de sănătate și spune că se simte mai liniștit acum. Oana, una dintre fostele sale partenere, l-a vizitat recent.
De asemenea, fiica sa, Irina Columbeanu, și fosta sa soție, Monica Gabor, au luat legătura cu el și există șanse ca și ele să îi facă o vizită în viitorul apropiat. Fostul milionar din Izvorani speră că va mai primi vizite și din partea prietenilor săi.
„Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat. Sunt mai liniștit aici decât eram până acum. M-a vizitat fosta mea iubită Oana și sper să mai privesc vizita unor prieteni buni. Irina și Monica m-au sunat. Am comunicat cu amândouă și știu că sunt aici. Poate mă vor vizita”, a declarat Irinel Columbeanu în emisiunea online, ”Fiță cu Adiță”, scrie Fanatik.ro.
Irinel Columbeanu este în azilul de bătrâni de două săptămâni, după cum a dezvăluit proprietarul Ion Cassian. Acesta a menționat că Irinel era slăbit acum 14 zile, dar acum se simte mai bine.
Cât îl costă pe Irinel Columbeanu cazarea lunar
Se pare că fostul afacerist trebuie să plătească lunar între 3.000 și 4.000 de lei pentru a sta la căminul de bătrâni, costurile incluzând mâncare, întreținere și serviciile necesare îngrijirii.
„Nu știu exact costul unui pacient, în București, dar am auzit că e și de 2.500 de lei. E o taxă însă foarte mică. Când ceva este mai ieftin decât e normal, trebuie să-ți pui un mare semn de întrebare. Un proprietar trebuie să plătească lumina, gazele, salariile, tot felul de taxe. Toate au un cost care se reflectă în taxă (…)
Prețul real este între 3.000 și 4.000 de lei, depinde de complexitatea serviciilor, a mâncării, dacă se folosesc pamperși, etc. Sunt și persoane care au probleme cu deglutiția și atunci e nevoie de un angajat care trebuie să îi dea să mănânce, trebuie pasate alimentele” , a mai spus Ion Cassian într-un alt interviu, pentru Antena 3 CNN.