Câți bani a scos din buzunar un român pentru o masă în Olimp. A rămas șocat după ce au văzut nota de plată

Câți bani a scos din buzunar un român pentru o masă în Olimp. A rămas șocat după ce au văzut nota de plată
Foto simbol: Pixabay

Litoralul românesc este asaltat de turiști. Prețurile au crescut considerabil și nu doar la cazări, ci și la restaurante.

Câți bani a scos din buzunar un român pentru o masă în Olimp

În ciuda faptului că Mamaia este considerată cea mai scumpă stațiune de pe litoralul românesc, Olimp pare să o prindă din urmă.

Un turist a plătit aproape 600 de lei la un restaurant din Olimp. A ținut să împărtășească bonul fiscal cu toată lumea și să-i întrebe pe utilizatorii de pe TikTok cum li se par prețurile pentru litoralul românesc. O bere l-a costat 15 lei, iar un suc natural 13 lei. Un cocktail a fost 25 de lei, iar o înghețată asortată 17 lei, scrie Cancan.

Totodată, pentru 180 grame de mămăligă a scos din buzunar 12 lei, iar pentru 100 de grame de mujdei 10 lei. 200 de grame de cartofi prăjiți au fost 15 lei, iar peștele hamsie 21 de lei, o cantitate de 200 de grame.

Lovitura finală a fost dată de platourile cu fructe de mare, care au costat 420 de lei. Nu se știe ce gramaj aveau. La final, acesta a plătit 574 de lei.

Cât a plătit o turistă pentru trei felii de pepene în Eforie Nord

Pe de altă parte, o turistă de la mare a rămas șocată când a văzut cât costă trei felii de pepene în Eforie Nord.

La prânz, aceasta a mers la o împinge tava din Eforie Nord, de unde și-a cumpărat o ciorbă, tochitură, o salată de varză, o prăjitură și trei felii de pepene.

Ciorba a fost 18 lei, prăjitura 8 lei, salata de varză albă 9 lei, tochitura de porc 28 de lei, iar pepenele, atenție, 6 lei, adică 2 lei bucata. Bucată care este atât de subțire că te uiți prin ea. În total, turista a plătit 69 de lei pentru o persoană, un prânz complet, la împinge tava, în Eforie Nord.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`