Câți bani a plătit o turistă la o cafenea din Paris. Reacția internauților

Câți bani a plătit o turistă la o cafenea din Paris. Reacția internauților
Image by Engin Akyurt from Pixabay

O turistă a vrut să aibă parte de o experiența franțuzească până la capăt, astfel că a mers la p cafenea din Paris unde a savurat una. Dar, șocul a venit abia la final când a văzut cât are de plată.

Cât a fost nota de plată

O influenceriță aflată în vizită în Paris a mers la o cafenea cunoscută, dar nu se gândea că va fi atât de șocată de prețurile de acolo, deși știa că prețurile nu sunt deloc mici, informează Cancan.

Tânăra a mers cu prietenele la Laduree din Paris, unde a plătit 83 de euro pentru cinci cafele, o sticlă cu apă și trei macarons. Ea a fost foarte nemulțumită de prețul pe care l-a plătit și a postat un videoclip pe TikTok în care își exprima doleanțele. Aceasta susține că angajații le-ar fi păcălit și le=ar fi spus că o sticlă de apă costă 11 euro.

„Ne-au înșelat. Ne-au spus că o sticlă de apă costă 11 euro. Pot să-ți spun doar să nu vii la Ladurée”, a spus tânăra.

Reacțiile internauților

Videoclipul a strâns foarte multe reacții și comentarii din partea internauților care au dat vina pe tânără care ar fi trebuit să se aștepte la prețurile piperate.

„Dacă plângi de preț înseamnă că nu e locul tău”;
„La ce te aștepți, dacă Parisul este deja scump, imaginează-ți dacă mergi într-unul dintre cele mai scumpe locuri din Paris”, sunt unele dintre comentarii.

Sunt multe cazuri în care turiștii s-au plans de prețurile pe care au fost nevoiți să le plătească în vacanțe, dar tarifele diferă de la țară la țară, dar și de notorietatea restaurantului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`