Câte e-mailuri au primit procurorii legat de cazul Bulai de la SNSPA după apelul public lansat către potențiale victime

Câte e-mailuri au primit procurorii legat de cazul Bulai de la SNSPA după apelul public lansat către potențiale victime
Sursa foto: Alfred Bulai / Facebook

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au anunţat miercuri că au primit 10 e-mailuri, în mai puțin de 24 de ore, cu privire la presupuse victime ale lui Alfred Bulai. Procurorii au făcut un apel prin care a cerut victimelor să ofere informații, garantându-le protejarea identității.

„Am primit 10 e-mailuri. 10 e-mailuri nu echivalează cu 10 plângeri. Nicio referire la profesorul Pieleanu până acum”, au transmis procurorii, potrivit Libertatea.

Aluzia la sociologul Marius Pieleanu are loc în contextul în care foste studente ale SNSPA au susținut că şi el le-a hărțuit sexual.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a anunțat marți, 30 iulie, că „încurajează orice persoană care deține date relevante să contacteze organele judiciare” la adresa de e-mail [email protected], în contextul în care sociologul Alfred Bulai „ar fi pretins favoruri de natură sexuală” unor studente de la SNSPA. Parchetul a promis că va proteja identitatea femeilor care îl reclamă pe profesor.

Fosta ministră a justiției Ana Birchall a susținut că a fost hărțuită sexual de sociologul Marius Pieleanu în urmă cu 16 ani. „Toți știau. Profesorii de la SNSPA știau că atât Bulai, cât și Pieleanu sunt doi prădători sexuali. Colegii din PSD știau de la mine ce mi-a făcut Pieleanu. Presa ştia, au scris câteva ziare, dar au preferat să închidă ochii şi să promoveze un monstru”, a afirmat ea.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`