Cât valorează acum, în 2023, carnetele vechi de CEC. Colecționarii sunt dispuși să ofere sume mari pe ele

Cât valorează acum, în 2023, carnetele vechi de CEC. Colecționarii sunt dispuși să ofere sume mari pe ele
Sursa Foto: Captură Video/ YT

Carnetele de CEC erau nelipsite din viața românilor înainte de 1989, dar și după Revoluție. Acum, colecționarii le vânează și sunt dispuși să plătească sume mari pe ele.

Cât valorează în 2023 carnetele vechi de CEC

Sunt români care și acum, la mai bine de 30 de ani de când au dispărut de pe piață, păstrează carnetele de CEC ca amintire a acelor vremuri.

Cu toate acestea, unii dintre ei au început să le vândă pe site-uri specializate. Cât despre prețuri, pornesc de la 22 de lei și ajung până la 150 de lei.

Aparent, ele pot valora mai mult, asta dacă vorbim despre ediții căutate de către colecționari. Cele mai scumpe sunt exemplarele care au file necompletate, notează cancan.ro.

Cel mai cunoscut libret lansat de CEC era cel care îţi permitea să îţi achiziţionezi o maşină. În comunism, românii își doreau să aibă propriul autoturism și așteptau chiar și ani buni pentru a-și putea permite acest lux.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:51 - Nicușor Dan: „Nimeni nu verifică activitatea de urbanism a primăriilor de sector, instituțiile de control nu funcționează” / Despre acuzația că nu vrea să mai dea autorizații de construire: „E propaganda speculatorilor imobiliari” (VIDEO)
19:47 - Populația Ucrainei a scăzut alarmant de la începutul invaziei ruse. Numărul ucrainienilor care au intrat ilegal în România
19:29 - Gorj: Școală și grădiniță modernizate cu 1 milion de euro, ținute închise. Care este explicația primarului
19:28 - Există sau nu o înțelegere între PSD și AUR? Laurențiu Gîdei: Cred că lucrurile au mers prea departe. Cei doi care au lansat astfel de supoziții sunt niște amatori ai politicii, niște iresponsabili (VIDEO)
19:06 - 100% Schengen, doar în 2025
19:03 - Nicușor Dan a explicat cum se împart banii între PMB și primăriile de sector și de ce are nevoie de o sumă mai mare la Primăria Generală / Răspunsul său, întrebat de un bucureștean dacă „vrea să fie dictator” (VIDEO)
18:59 - Claudia Ghițulescu face dezvăluiri despre cearta cu Elena Merișoreanu. „A început să mă blesteme, să mă înjure, să mă jignească”
18:56 - Pizza cu droguri la un restaurant din Germania. Care era denumirea din meniu
18:42 - „Se vor desființa primăriile de sector prin acest referendum”? Răspunsul pe care Nicușor Dan i l-a dat unui bucureștean (VIDEO)
18:30 - Orașele în care se simte spiritul Crăciunului. Luminițele deja sunt pregătite