Cât te costă să petreci Revelionul la o pensiune din Maramureș. Prețurile nu sunt deloc prietenoase cu buzunarul

Cât te costă să petreci Revelionul la o pensiune din Maramureș. Prețurile nu sunt deloc prietenoase cu buzunarul
Sursa foto: rawpixel.com /Freepik

Mulți români se grăbesc să rezerve pensiuni pentru Revelion, preferând destinații montane datorită petrecerilor și tradițiilor autentice, amplificate de frumusețea peisajului iarna.

Cât te costă să faci Revelionul la o pensiune din Maramureș

Maramureșul este o destinație populară pentru Crăciun și Revelion, cunoscută pentru frumusețea sa și respectarea tradițiilor. Proprietarii de pensiuni și hoteluri au pregătit oferte speciale pentru a atrage vizitatori. În Maramureș la Revelion, poți experimenta tradiții vechi, cum ar fi umblatul cu capra, ursul, calul, uratul și dansurile locale cu măști.

Maramureșul are multe opțiuni de cazare pentru Revelion, dar trebuie să ai un buget consistent, mai ales dacă călătorești cu familia. Prețurile pentru 4-5 nopți încep de la 375 lei sau mai mult per persoană pe noapte. Aici sunt sute de pensiuni și hoteluri, fiecare cu farmecul său, gata să-ți ofere o experiență de neuitat.

Ce oferte puteți găsi în Maramureș, pentru Revelion

Un grup de persoane poate rezerva un sejur de 4 sau 5 nopți în Maramureș pentru Revelion, cu un cost total de 32.400 de lei. Pentru a confirma rezervarea, este necesar un avans de 30%, care servește și ca garanție pentru prezență.

Această sumă include cazarea în pensiuni și hoteluri, mesele (mic dejun și cină), o călătorie cu căruța trasă de cai, acces la băi cu apă dulce și sărată, parcare, internet și facilități precum uscător de păr, scrie Fanatik.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`