Cât te costă să petreci Revelionul 2024 în hotelurile de 4 și 3 stele din Poiana Brașov

Cât te costă să petreci Revelionul 2024 în hotelurile de 4 și 3 stele din Poiana Brașov
Facebook: Visit Poiana Brasov

Chiar dacă termometrele încă mai țin cu vara, mulți români au început deja să se gândească unde vor petrecere sărbătorile de iarnă. Au apărut deja primele oferte pentru revelionul 2024 în hotelurile din Poiana Brașov.

Au mai rămas 3 luni până când vom trece în anul 2024

În Poiana Brașov, hotelierii au avut destul timp la dispoziție pentru a pune la bătaie cele mai tentante pachete pentru revelionul 2024. Astfel, în perioada 29 decembrie – 2 ianuarie, prețurile pentru 4 nopți de cazare încep de la 700 de euro (aproximativ 3.500 de lei), însă acestea diferă în funcție de hotel, tipul camerei și facilități.

Spre exemplu, la un hotel de 4 stele din Poiana Brașov, 4 nopți (29 decembrie – 2 ianuarie 2024), camera dublă, în regim demipensiune (mic dejun și cină inclusă), prețurile pornesc de la 985 de euro (aproximativ 4.900 de lei).

Turiștii au parte de o cină tematică ”Ancient Rome” pe data de 29 decembrie, cină tematică ”Renaissance Era” pe 30 decembrie și cină tematică ”Inormation Age” în noaptea de revelion. Anul începe cu un brunch tradițional, cină tematică ”A Jumo Into the Future”.

Totodată, în preț este inclus accesul la VIP jacuzii lounge experience în aer liber și un platou cu brânzeturi și fructe, acces gratuit la Adolescent Club și Magic Land, acces piscină exterioară semi-olimpică, saună umedă/uscată, sala de fitness și parcare.

Adiminstratorii oferă o reducere de 15% dacă turiștii optează pentru plata integrală a pachetului, până la data de 30.09.2023, și 10% pentru plata integrală până la data de 31.10.2023.

Prețul pentru un sejur de 3 sau 4 nopți la un alt hotel de 4 stele pornește de la 1.700 de euro (aproximativ 8.500 de lei). Tot în regim demipensiune, cină festivă cu program artistic cu Dj Vali Bărbulescu pe data de 30 decembrie, cină festivă cu program artistic de revelion, un voucher de 60 de euro/cameră/sejur pentru proceduri SPA, acces la SPA (piscină, sauna, jacuzzi, sala de fitness, zona de relaxare), acces la Kids Club, activități zilnice cu supraveghere pentru copii între 5 și 12 ani.

Un hotel de 3 stele oferă pachete pentru noapte de revelion 2024 începând de la 677 de euro (aproximativ 3.300 de lei). Pachetul conține un sejur de 3 sau 4 nopți. petrecere cu muzică live în data de 30 decembrie, mic dejun, cină festivă de Revelion (muzică live, dansuri, invitați surpriză, tombolă cu premii constând în pachete de cazare în Poiana Brașov, Sinaia și Predeal).

Prima zi din an începe cu un brunch, cină cu muzică live și invitați. Totodatăm turiștii se vor putea bucura de acces la centru Spa (saună umedă și uscată, jacuzzi interior, piscină interioară, sala de fitness, piscină infinity încălzită).

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)