Cât te-ar fi costat curăţenia de Paşte dacă te-ai fi gândit din timp să plătești pe cineva să o facă

Cât te-ar fi costat curăţenia de Paşte dacă te-ai fi gândit din timp să plătești pe cineva să o facă
Anul trecut, costurile pentru curățenia generală porneau de la 6 lei și 50 de bani pe metru pătrat și ajungeau până la 9 lei, în prezent, acestea pot ajunge la 11 lei pe metru pătrat, sursă foto: captură YT

Paștele e la doi pași de noi și nevoia de a pregăti casele pentru această sărbătoare este tot mai intensă. Curățenia de primăvară este un aspect important al acestei perioade, dar nu avem mereu timp și chef să o facem singuri.

Cererea pentru curățenie acasă a crescut cu 30%

Această sarcină – curățenia generală înainte de sărbători – poate fi una dificilă sau pur și simplu, nu toată lumea dispune de timpul necesar pentru a o realiza. În astfel de situații, apelul la o firmă specializată în servicii de curățenie poate fi o soluție convenabilă și eficientă.

De cele mai multe ori, însă, doar familiile înstărite aleg să-și lase curățenia tradițională de Paște pe mâna firmelor specializate. Cu toate acestea, cererea pentru astfel de servicii a crescut cu 30% față de anul trecut.

Chiar dacă prețurile pentru aceste servicii sunt considerabil mai mari față de anul trecut, familiile sunt dispuse să investească într-o curățenie de calitate pentru a se bucura de sărbători într-un mediu curat și confortabil.

Cât costă o oră de curățenie realizată de persoane profesioniste

Anul trecut, costurile pentru curățenia generală porneau de la 6 lei și 50 de bani pe metru pătrat și ajungeau până la 9 lei, în prezent, acestea pot ajunge la 11 lei pe metru pătrat.

În cazul în care suprafața de curățat este mai mare, firmele specializate oferă discounturi și bonusuri, cum ar fi spălarea gratuită a canapelelor, fotoliilor sau saltelelor.

Cu toate acestea, există anumite zone din casă care sunt curățate doar la cerere și cu costuri suplimentare.

Însă, în general, prețurile pentru o singură oră de curățenie se situează între 20 și 100 de lei, în funcție de complexitatea lucrurilor și de mărimea casei, conform unui anunț publicat pe rețelele de socializare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)