Cât plătesc românii pentru o casă pe roți în Thassos: „Copiii au fost tare încântați, iar eu chiar m-am descurcat cu spațiul”

Cât plătesc românii pentru o casă pe roți în Thassos: „Copiii au fost tare încântați, iar eu chiar m-am descurcat cu spațiul”
Cât plătesc românii pentru o casă pe roți în Thassos: „Copiii au fost tare încântați, iar eu chiar m-am descurcat cu spațiul”. Sursa foto: Facebook/Nita Nitu/Forum Thassos

Insula Thassos, denumită în repetate rânduri și „Insula de Smarald” a Greciei, este una dintre destinatiile favorite ale românilor care aleg să-și petreacă vacanța în această țară.

Persoanele care au mai mers în această țară oferă informații utile celor care urmează să plece. Cele mai multe se referă la prețuri, la cazări, taverne, plaje sau locuri de vizitat.

Cât costă să închiriezi o casă pe roți în Thassos

Pe Facebook există și un grup dedicat călătoriilor în această insulă, numit „Forum Thassos”. O româncă vine cu o propunere inedită de cazare pe care a încercat-o anul acesta, într-o căsuță pe roți.

Anul acesta am avut bucuria de a încerca o căsuța pe roți, în Skala Rachoni. Copiii au fost tare încântați, iar eu chiar m-am descurcat cu spațiul din interior. Spațiu exterior este din plin, terasa este foarte frumoasă, iar grădina (delimitată) este destul de mare. Vă las câteva poze din cele făcute, din păcate nu mai fac poze multe, mergând de atâția ani în Thassos”, a scris aceasta pe Forum Thassos.

Într-un comentariu, femeia a precizat că a plătit 70 de euro pe noapte pentru această casă pe roți.

Potrivit informațiilor afișate de firma care le închiriază, casele se află într-o zonă liniștită, în apropierea mării, în Skala Rachoni.

Insula din Grecia preferată de turiştii români a devenit un focar de Covid

Insula preferată de turiştii români care aleg ca destinație de vacanță Grecia se confruntă cu un număr mare de cazuri de Covid-19.

Directorul Centrului de Sănătate din Prinos, Thomas Angelopoulos, atrage atenția cu o postare pe Facebook legată de izbucnirea cazurilor de coronavirus pe insula Thassos.

Luna iulie vine cu un procent de ocupare de 90%, iar cea mai mare parte a turiștilor din Thassos sunt români, potrivit gandul.ro.

Cea mai mare parte a turiștilor străini din Thassos sunt români, urmați de alți turiști din balcani, dar și germani, britanici, polonezi, scandinavi, lituanieni, cehi și slovaci. În luna august sunt așteptați italienii, precum și mai mulți greci, care obișnuiesc să plece în vacanțe în luna respectivă”, scrie presa elenă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`