Suntem în plin sezon estival, totuși, turiștii au rămas surprinși atunci când au văzut cât costă un șnițel de pui cu piure de cartofi, la „împinge tava” în Eforie Nord.
Există unele locuri în care turiștii pot să servească masa plătind o sumă decentă. Românii au rămas surprinși atunci când au văzut meniul unei celebre autoserviri din Eforie Nord.
În primul rând, garniturile sunt destul de accesibile. Cei care optează pentru piure de cartofi, orez cu legume, cartofi prăjiți, cartofi țărănești, varză călită sau iahnie de fasole trebuie să scoată din buzunar doar 11 lei.
Prețurile nu sunt deloc mari, iar dacă alegi să iei masa la această autoservire, te poți sătura cu doar 30 de lei: 270 de grame de piure de cartofi costă doar 11 lei, iar un șnițel din piept de pui de 120 de grame este 19 lei.
În același loc, nici ciorbele nu sunt scumpe. O ciorbă de burtă costă 2- de lei. iar cei care își doresc să mănânce ciorbă de pui a la grec, de perișoare sau de pește trebuie să plătească 19 lei. Puțin mai ieftine sunt ciorba de fasole și ciorba de legume. O porție costă doar 14 lei.