Cât costă un sejur de trei nopți în stațiunea Sovata în minivacanța de Sf. Maria: „Cazare cu mic dejun inclus”

Cât costă un sejur de trei nopți în stațiunea Sovata în minivacanța de Sf. Maria: „Cazare cu mic dejun inclus”
Image by ming dai from Pixabay

Românii se bucură de o nou minivacanță de patru zile de Sfânta Maria. Unii au ales să se distreze pe litoralul românesc, în timp ce alții caută o oază de liniște, așa că s-au gândit să meargă în locațiile din Sovata.

Prețul unui sejur de trei nopți în stațiunea Sovata

În această minivacanță, românii și-au rezervat city break-uri în cele mai frumoase orașe din Europa, precum Munchen, Budapesta, Amsterdam sau Varșovia.

„Şi-au luat cu minim 30 de zile înainte aceste bilete. Vedem în acest an o creştere a momentului din care îşi cumpără biletul până în momentul călătoriei, deci se face o planificare mai bună, asta şi pentru că preţurile au fost în continuare destul de mari în acest an”, a declarat Claudia Tocilă, director de marketing.

Minivacanța pentru unii români înseamnă destinații exotice.

„Malaysia, Thailanda, Maldive, Republica Dominicană sau chiar şi Jamaica. Maldive în perioada aceasta vine cu preţuri foarte bune pentru români, fiind o perioadă extra-sezon. Cu şapte nopţi de cazare, cu avion şi de obicei cu servicii all inclusive de masă, 1600, 2000 de euro de persoană”, spune Raluca Barbu, directorul unei agenţii de turism, scrie Observator.

De asemenea, românii care nu au vurt să plece departe de casă, au ales destinațiile din România.

La Sovata, un sejur de trei zile costă între 2.000 de lei și poate ajunge chiar și la 1.000 de euro la un resort de patru stele.

„O noapte de cazare cu mic dejun inclus, undeva la 130-150 de lei de persoană”, spune Aurel Pau, preşedintele Asociaţiei Sibiel.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`