Cât costă rochia purtată de Carmen Iohannis la deschiderea anului școlar. Prima doamnă a ales să colaboreze cu un designer american pentru ținuta purtată

Cât costă rochia purtată de Carmen Iohannis la deschiderea anului școlar. Prima doamnă a ales să colaboreze cu un designer american pentru ținuta purtată
Foto: Inquam Photos / Ovidiu Dumitru Matiu

Carmen Iohannis este în continuare profesoară la Colegiul Gheorghe Lazăr din Sibiu și a atras toate privirile în prima zi de școală.

Cât a costat rochia purtată de soția președintelui Iohannis

La deschiderea anului școlar 2024-2025 la Colegiul Tehnic Gheorghe Lazăr din Sibiu, Carmen Iohannis a atras toate privirile cu rochia pe care a purtat-o. La primele ore ale dimineții, soția președintelui Iohannis s-a întâlnit cu ceilalți profesori, iar apoi a mers la careul din curtea liceului, unde s-a întâlnit cu elevii, potrivit libertatea.ro. 

Prima doamnă a venit îmbrăcată în prima zi de școală cu o rochie vaporoasă, albă, puțin deasupra genunchiului, cu modele de culoare galben și verde. Rochia este creată de designerul american Tory Burch și costă 698 de dolari, însă acum e redusă la prețul de 389 de dolari, conform site-ului oficial al brandului.

La această rochie, Carmen Iohannis a asortat sandale deschise la culoare, o geantă albă și ochelari de soare. Părul l-a coafat într-un coc lejer.

Carmen Iohannis este profesoară de engleză

Carmen Iohannis este dirigintă la clasa a XI-a și profesoară de engleză la Colegiul Tehnic Gheorghe Lazăr din Sibiu. Aceasta ar transmis un mesaj pentru prima zi de școală.

„Este o zi plină de emoții și de bucurie, la fel ca în fiecare început de an școlar. Mă gândesc cu drag la toți elevii, părinții și bunicii din țara asta și le doresc tuturor un an bun și rezultate frumoase. Să auzim numai de bine!”, a fost mesajul lui Carmen Iohannis.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`