Cât costă o noapte de cazare pe litoralul românesc în ultimul weekend cu soare la malul mării

Cât costă o noapte de cazare pe litoralul românesc în ultimul weekend cu soare la malul mării
Sursa foto: Arhivă personală

Mulți turiști sunt pregătiți să meargă pe litoralul românesc pentru a beneficia de ultimul weekend cu soare de la malul mării. Până va începe sezonul ploilor, cei care vor să simtă briza mării pentru ultima dată pe anul acesta se vor putea bucura de temperaturi de 24 de grade Celsius.

Peste 80 de hoteluri de la malul mării sunt încă deschise, iar potrivit administratorilor 70% dintre camere sunt rezervate.

Chiar dacă apa mării are doar 18 grade Celsius, câțiva turiști încă se încumetă să facă baie.

Turiștii care vor să meargă la mare se pot bucura de temperaturi de 24 de grade Celsius

O familie din Ploiești a venit pe litoralul românesc într-o vacanță scurtă, pentru a-i sărbători pe copii, care sunt născuți vineri.

„La plajă e foarte frumos, nu bate vântul”, a spus mama copiilor.

„Este temperatura ideală din punctul meu de vedere pentru că vara este prea cald și nu îmi place, dar e minunat în rest”, a spus tatăl copiilor, potrivit stirileprotv.ro.

Chiar dacă vântul va fi prezent pe litoral, în weekend vor fi 24 de grade Celsius, așadar va fi o vreme numai bună pentru o plimbare pe malul mării.

„În acest weekend suntem ocupați 70%, tarifele pornesc de la 250 de lei pe noapte, cameră dublă cu mic dejun inclus”, a spus managerul unui hotel din Mamaia.

De asemenea, o noapte de cazare în stațiunea Mamaia pornește de la 154 de lei, la trei stele, în timp ce în Eforie Nord prețurile pornesc de la puțin peste 100 de lei. La patru stele, prețurile trec de 240 de lei, o cameră dublă, cu mic dejun inclus.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`