Cât costă o caserolă de mici la Kaufland, înainte de 1 Mai 2023

Cât costă o caserolă de mici la Kaufland, înainte de 1 Mai 2023
Foto simbol: Pixabay

Micii au devenit un preparat nelipsit de pe mesele de 1 Mai, așa că românii caută cele mai bune oferte pentru a-și „asezona” minivacanța cu niște prețuri pe măsură.

Cât costă la Kaufland o caserolă de mici și alte produse populare de 1 Mai

La Kaufland, o casoletă de 900 de grame de mici de porc condimentați costă 14,99 de lei, potrivit CSID.ro.

Micii se pun pe grătar când este gata jarul și trebuie întorși de pe o parte pe alta până se întăresc uniform. E important să îi prăjiți ușor ca să nu îi ardeți la exterior sau interior.

Muștarul este cel mai potrivit sos pentru mici, iar savoarea poate fi sporită cu o salată de varză, cu sare, piper și oțet.

La Kaufland, găsiți prețuri atractive și la ceafa marinată fără os, feliată, care costă 25,99 lei/kg. O bucată întreagă de ceafă costă 23,99 lei/kg.

CSID atrage atenția că temperaturile crescute, flacăra directă și fumul pot activa substanțele cancerigene, așa că este important să puneți garnea pe grătar la foc mic și să evitați să o ardeți, cu toate că, astfel, prepararea ar putea dura mai mult.

Tot la Kaufland, cârnăciorii costă 19,99 lei/kg, în timp ce patru felii de cotlet care cântăresc 800 de grame se găsesc la 21,99 lei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`