Cât costă kilogramul de cireșe, dacă mergi să le culegi direct din livadă: „Sunt proaspete, ți le alegi”

Cât costă kilogramul de cireșe, dacă mergi să le culegi direct din livadă: „Sunt proaspete, ți le alegi”
Foto: Pixabay.

O familie din Bistrița-Năsăud a avut o inițiativă care a atras multe aprecieri, atât din partea localnicilor, cât și din partea vizitatorilor zonei respective. Ei au deschis porțile livezii lor de cireși și au permis accesul pofticioșilor pentru o taxă de numai 10 lei.

Acea taxă este percepută doar pentru adulți, copiii sub 10 ani beneficiind de gratuitate.

Cei care își doresc să viziteze livada se pot bucura de plimbări și pot să mănânce câte cireșe vor. Dacă vor să ia cireșe și acasă, vizitatorii trebuie să plătească 10 lei pe fiecare kilogram.

Livada familiei din Bistrița-Năsăud, vizitată de peste 400 de oameni într-o singură zi

Într-o singură zi, livada familiei din Bistrița-Năsăud a fost vizitată de peste 400 de oameni. Mulți dintre vizitatori au venit în comuna Teaca pentru a culege cireșe.

„Este grozav , e fantastic. Este prima dată când culeg cireșe dintr-o livadă intensivă. Nu e de a te urca pe scară. E foarte comod. Culegem pentru noi, pentru mama și pentru dulceață. Sunt proaspete, ți le alegi care dorești”, a spus o vizitatoare, potrivit stirileprotv.ro.

„O taxă de 10 lei care cuprinde toată plimbarea și consumul la orice cantitate, iar pentru fiecare kilogram dus acasă percem un preț de 10 lei per kilogram”, a spus Adrian Pântea, proprietarul livezii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
14:09 - Cererea de aderare a Turciei la blocul BRICS stârnește îngrijorări cu privire la angajamentul președintelui Erdogan față de NATO
14:06 - Ce trebuie să aibă în vedere orice șofer pentru a nu încălca legislația. Cum trebuie să gestionăm situațiile neprevăzute din trafic
13:58 - PSD și PNL țin cu dinții de privilegii: au respins iar propunerea USR de abrogare a pensiilor speciale pentru baronii locali
13:56 - Sondaj Avangarde: Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă intră în turul 2 la alegerile prezidențiale. PSD și PNL, pe primele locuri la parlamentare
13:42 - Nicolae Ciucă: Dorința PSD este să intre și liderul AUR în turul 2. Este și dorința Rusiei, motiv pentru care consider că cetățenii României trebuie să fie cât se poate de atenți (VIDEO)
13:28 - Speciile de animale care nu vor mai putea fi ucise începând cu 2027. A fost aprobat proiectul de lege
13:28 - Decizie: Toate companiile de petrol, gaze și carburanți să plătească din 2025 impozit de 0,5% din cifra de afaceri. Inclusiv firmele mici
13:22 - Nicolae Ciucă: Ciprian Ciucu, o revelație a alegerilor locale din București. A demonstrat că este un primar al cetățenilor și merită să fie alături de Emil Boc și Ilie Bolojan în primii cei mai buni edili ai PNL (VIDEO)
13:12 - Ciprian Ciucu, despre investițiile Primăriei Sector 6 în Educație: „Va fi construit cel mai important și cel mai fain colegiu tehnic din țară – și asta vă promit – la PTTR” (VIDEO)
12:59 - Un român a amenințat că aruncă un bloc în aer, în Italia: „Nu-mi găsesc un loc de muncă și m-a părăsit soția”