Cât au plătit doi turiști pe o porție de păstrăv la grătar, una de sardine pane, limonadă, apă minerală și suc, în Balcic

Cât au plătit doi turiști pe o porție de păstrăv la grătar, una de sardine pane, limonadă, apă minerală și suc, în Balcic
Sursa foto: Facebook/ Cristina Jane

Bulgaria este una dintre cele mai preferate destinații de vacanță ale românilor. Recent, doi turiști români și-au petrecut concediul în Balcic. Au servit masa la un restaurant în apropierea mării și au postat pe rețele de socializare poze cu preparatele pe care le-au mâncat și, bineînțeles, cât au plătit pentru ele.

Având în vedere că în ultima perioadă s-au înregistrat scumpiri foarte mari ale alimentelor și serviciilor, concediul din acest an este posibil să fie mai scump în comparație cu anii trecuți, conform Cancan.

Servicii și prețuri accesibile la restaurantul din Balcic

Turiștii români care au luat masa la un restaurant din Balcic s-au declarat mulțumiți de servicii și calitatea produselor. Ei au ales să comande o porție de păstrăv la grătar, o porție de sardine pane, o limondă, o apă minerală și o Coca Cola.
Pentru toate acestea au plătit suma de 48 de leva, echivalentul a 122 de lei, la cursul actual al BNR. Mai mult, ei le recomandă turiștilor să încerce acel local.

„Prețuri astăzi (13 iunie 2023). O portie de păstrăv la grătar cu garnitură, o porție de sardine pane, sos usturoi, limonadă (cu lămâie și mentă proaspătă), apă minerală, o cola. Curs schimb 1€=1.93. Total de plată 48 leva. Servire ireproșabilă. #recomand”, este mesajul postat de unul dintre turiștii români, în grupul Forum Bulgaria de pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:02 - Elena Lasconi: „Ușa USR-ului este deschisă. Primul lucru pe care PNL tebuie să îl facă este ieșirea de la guvernare”
22:02 - Elena Lasconi, despre referendumul „Fără penali”: O să fie 3 buletine de vot în București și 2 în țară. Dar pentru asta, PNL, UDMR și PSD ar trebui să voteze legea, care e ținută la sertar, la Senat, până pe 23-24 octombrie (VIDEO)
21:59 - Puff Daddy e acuzat că a violat o femeie ca să se răzbune pentru că aceasta a insinuat că a fost implicat în uciderea lui Tupac
21:49 - ELena Lasconi: „Eu nu mă bazez pe PNL-ul lui Ciucă și Iohannis” / „Îmi doresc o guvernare de dreapta împeună cu PNL și UDMR, dar dragoste cu sila nu se poate”
21:31 - Elena Lasconi: Ciolacu și Ciucă, vinovați în egală măsură pentru banii aceștia pe care i-a pierdut acum Guvernul. Au pus din pix niște persoane, care nu erau profesioniste, în fruntea companiilor de stat (VIDEO)
21:29 - Alegătorii din statul american Georgia au mers la urne în număr record. Unul din șapte georgieni a decis deja cine vrea să-i fie președinte
21:28 - Elena Lasconi: Sunt câteva zeci de politicieni care au luat pe persoană fizică România
21:24 - Mihaela Bilic, sfaturi pentru sezonul friguros. „Degeaba luăm suplimente, riscăm să..”
21:19 - Elena Lasconi (USR): „Este o normalitate ca banii să ajungă la Primăria Capitalei și de acolo să fie distribuiți către sectoare”
21:00 - Puiul de hipopotam pigmeu care a devenit viral, Moo Deng, i-a inspirat pe cofetari care-și botează prăjiturile cu numele acestuia