Cât a plătit un român pentru o săptămână la all inclusive în Turcia. Ce mâncăruri a primit

Cât a plătit un român pentru o săptămână la all inclusive în Turcia. Ce mâncăruri a primit
Sursa foto: Facebook/ Calator in Bulgaria

Românii sunt mari amatori ai vacanțelor la all inclusive din Bulgaria, Grecia sau Turcia. Ultima țară este renumită pentru servicii de calitate înaltă. Un român a povestit experiența pe care ao avut-o în cele șapte nopți la all inclusive din Turcia.

Cât a plătit pentru un sejur în Turcia la all inclusive

Deși vacanțele din Turcia nu mai sunt atât de ieftine ca înainte, românii continuă să aleagă această destinație pentru concediile de vară. Un român a plătit 2.000 de euro, 2 adulți și un copil, pentru vacanța la un hotel de lux. Când a ajuns la destinație a fost uimit de ceea ce vede și facilitățile unității de cazare i-au depășit așteptatările, conform Cancan.

El a povestit experința pe Facebook și le-a spus utilizatorilor ce a primit de mâncat și de băut la all inclusive. Li s-au oferit multe bunătăți, produse tradiționale, kebab sau kofteci.

„De luni am început sejurul, tot cameră cu terasă și acces direct la piscină. (…) Prețul pentru o săptămână a fost foarte mic în comparație cu serviciile, mâncarea și băutura. 2000 de euro pentru 2 adulți și un copil, camera cu acces direct la piscină, transport propriu cu mașina, cumpărat în 29 septembrie 2023 (…)

Hotel foarte ieftin, curat și frumos, cu mult peste altele cu renume cel puțin din punct de vedere al mâncării și băuturii. Personal amabil (ne-au rezolvat rapid câteva problemuțe), curățenie zilnică în camere, alimentare zilnică a frigiderului din camera cu ce se vede în poza din postare. Mâncare și băutura buna și la barurile de lângă plajă, paste, pizza, frigărui, hamburgeri, etc. Se poate vedea și în poze. Acum pe gazon lângă plajă se face ceva „petrecere câmpenească” cu kebab, kofteci, cartofi umpluți, fructe, porumb fiert, etc.

Tăria e de la firme de top, vinul bun, iar la capitolul bere au doar Calsberg și Tuborg la sticlă plus dozator unde la barul principal au și ceva bere neagră.

Sucuri cu acid din gama Coca Cola la sticlă și cutie, ceva sucuri fără acid, dar firme turcești si fresh de portocale proaspăt.
La masa de seara am avut fructe de mare în fiecare seara (se văd în poze), dar și miel, rață, prepeliță…astea în fiecare seara altceva. Vedem în seara asta ce mai primim. Dimineața și la prânz nu am fost la masa la restaurantul principal.

Camerele nu sunt foarte mari in comparație cu altele pe unde am mai fost, dar sunt ok. Înțeleg că în corpul principal sunt si mai mari. Nu m-a interesat aspectul asta pentru ca eu am vrut doar cu ieșire direct la piscina. Plaja are pietriș fin, nu nisip fin, dar e ok. Intrarea e lina fără bolovani. Sunt câțiva bolovani mari dar la vreo 30 de metri de mal”, a scris un turist român, în mediul online.

Ce nu i-a plăcut

Cu toate acestea, au fost și câteva aspecte care nu au fost pe placul său, precum umbrelele puse la dispoziție de către hotel care nu prea apărau oamenii de soarele puternic. Altă nemluțumire a fost legată de chiflele care nu erau suficiente, iar oamenii trebuiau să își felieze singuri pâinea. Dar, per total, românul a fost mulțumit de sejurul din Turcia și le-a recomandat și utilizatorilor.

„Ce nu mi-a plăcut:

Umbrelele de pe plaja…sunt niște ciuperci de paie uscate. Suprafața mica, înalte și arată și urat…practic sunt degeaba, nu oferă nicio protecție împotriva soarelui.

La restaurant pâinea este întreagă și trebuie sa ți-o feliezi singur. Ai un prosop care trebuie pus pe pâine ca să nu pui direct mana. Degeaba, 90% pun direct mâna pe pâine, își taie si pleacă. (asta ca tot citeam într-o postare că un manager de la alt resort a spus ca unii turiști au avut probleme medicale pentru ca alți turiști au pus mana pe mâncare nespălați). Mai e varianta chiflelor dar sunt foarte puține, deci ai șanse sa nu găsești chifle.

Sunt si ceva tobogane si activități pentru copiii mai mici, dar nu ne-au interesat, deci nici n-am fost pe acolo.
Recomand cu încredere mai ales la prețul asta mic. O cameră normală e si mai ieftină cu vreo 200-300 de euro. Bine, depinde si când luați si de unde luați. Să nu vă așteptați sa găsiți azi pentru mâine la banii ăștia că nu cred ca o sa găsiți. Concedii frumoase tuturor”, se mai arată în postarea făcută de român, pe grupul de Facebook Forum Turcia.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)