Cât a încasat filmul „Black Adam”? A fost pe primul loc în box office în primul weekend de lansare

Cât a încasat filmul „Black Adam”? A fost pe primul loc în box office în primul weekend de lansare
Sursă: Pixabay

„Black Adam”, un film cu supereroi, în rolul principal fiind Dwayne Johnson, a ajuns pe primul loc în clasamentul nord-american box office, chiar în weekend-ul de lansare, cu încasări de aproximativ 67 de milioane de euro.

Tema lungmetrajului este bazată pe benzile desenate DC, rolul principal fiind reprezentat de un răufăcător, fost sclav, dotat cu superputeri.

„Black Adam”, un adevărat succes, chiar din weekend-ul de lansare

Nu este suprinzător absolut deloc faptul că filmul a avut un succes imens, chiar de la lansare, ținând cont de faptul că filmele cu eroi sunt „foarte bine primite”, potrivit declarației lui David Gross de la Franchise Entertaiment Research.

„Black Adam” a obținut încasări de 67 de milioane de euro, depășind cu mult concurenții săi.

„Black Adam”, pe primul loc în box office

Succesul lungmetrajului este semnificativ, ținând cont de faptul că pelicula „Ticket to Paradise”, clasată pe locul al doilea, a prezentat încasări de 16,3 milioane de dolari, diferența find foarte mare între primele două locuri.

Aceasta este urmată de filmul de groază „Smile”, clasată pe locul al treilea, cu încasări de 8,4 milioane de dolari, filmul având la bază povestea unei terapeute ce pierde contactul cu realitatea în urma unui eveniment îngrozitor în care este implicată o pacientă.

Următoarele poziții sunt ocupate de „Halloween Ends”, cu încasări în valoare de 8 milioane de dolari și „Lyle, Lyle, Crocodile”, film inspirat dintr-o carte pentru copii, cu încasări de 4,2 milioane de dolari.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`