Cât a ajuns să coste un kilogram de căpșuni la Carrefour. După ce a văzut prețul, o tânără a luat doar o căpșună

Cât a ajuns să coste un kilogram de căpșuni la Carrefour. După ce a văzut prețul, o tânără a luat doar o căpșună
Sursa foto: Freepik

Chiar dacă autoritățile anunță ieftiniri la alimente, realitatea din magazine este cu totul alta. O tânără voia să cumpere căpșuni, dar când a văzut care este prețul, a cumpărat o singură căpșună pe care a împărțit-o cu iubitul ei.

Cât costă un kilogram de căpșuni

Experiența studenției este una frumoasă, dar deloc ușoară. Să înveți, să muncești, să își plătești chriria, sunt principalele dificultăți ale perioadei. O studentă în anul II de facultate arată cum ajung unii studenți care își doresc anumite alimente, dar nu și le permite. Ea a fost la Carrefour și a văzut căpșuni care arătau foarte bine. A vrut să cumpere, dar când a văzut că prețul era de 20 de lei kilogramul, nu s-a încumutat să cumpere, conform Cancan.

„Eu tocmai am venit din Carrefour și kilogramul de căpșuni este 20 de lei. Iar eu nu dau 20 de lei pe ele”, a spus ea, pe rețelele de socializare.
După trei zile în care a stat doar cu gândul la acele căpșuni, s-a decis să cumpere cantitate pe care și-o permite, adică o singură căpșună, pe care a plătit un leu și 15 bani.

Reacția vânzătoarei

„Dar de trei zile îmi lasă gura apă. Însă, eu zgârcită am zis că nu îmi iau că sunt totuși 20 de lei. Și ce am făcut? Mi-am luat o căpșună domnule. Reacția doamnei de la cântar a fost asta: „O căpșună?! Dar de ce doar o căpșună? Aaaa vreți doar să le degustați să vedeți dacă sunt bune și după să mai cumpărați. Da vă înțeleg, pentru că probabil sunteți foarte nesigură, că nu este sezonul. Oricum să știți că sunt din solar căpșunile”, a povestit pe rețelele sociale.

După ce a ajuns acasă și a trecut peste reacția vânzătoarei, care nu înțelegea că unii oamenii pur și simplu nu își permit un kilogram de căpșuni, a împărțit fructul cu iubitul ei.

„Acum îmi aștept iubitul care probabil o să spună că sunt nebună. Îl aștept să împărțim această căpșună la un leu și 15 bani”, spune ea.
După această experiență, au ajuns la concluzia că așteptarea nu a meritat, pentru că nu era prea bună căpșuna.

„Căpșuna este dulce acrișoară”, a fost concluzia.

Videoclipul tinerei a fost văzut de foarte multe persoane și a stârnit o adevărată polemică despre prețurile pe care le cer comercianții.

@adelina.georgi15numai eu puteam sa fac asa ceva😂♬ sunet original – Georgi Adelina

Urmăriți B1TV.ro și pe
`