Casa lui Sergiu Nicolaescu din centrul Capitalei a fost scoasă la vânzare. Plata se poate face chiar și prin Bitcoin

Casa lui Sergiu Nicolaescu din centrul Capitalei a fost scoasă la vânzare. Plata se poate face chiar și prin Bitcoin

Locuința lui Sergiu Nicolaescu a fost scoasă la vânzare. Prețul imobilului nu este deloc pe buzunarele oricui. Agenții imobiliari spun că plata se poate face chiar și prin Bitcoin.

Casa din Dorobanți are o suprafață de 212 metri pătrați, iar metrul pătrat ajunge la 4.000 de euro. Imobilul are o sufragerie spațioasă, două dormitoare cu două băi și o cameră de relaxare. Noul proprietar va avea și un loc de parcare, în garajul de la subsolul clădirii.

Prețul total al locuinței regretatului regizor ajunge la 930.000 de euro, dar tranzacția poate fi făcută și prin monedă virtuală, costurile ajungând la 47,27 criptomonede.

Sora lui Sergiu Nicolaescu a contestat testamentul prin care fratele ei i-a lăsat toată averea fostei soţii.

Iolanda Nicolaescu a acuzat că testamentul nu a fost înregistrat şi că nu ar fi legal. Recent însă, cele două au căzut la pace.

Originar din Târgu-Jiu, Sergiu Nicolaescu a devenit cunoscut graţie unor producţii istorice, precum „Dacii” şi „Mihai Viteazul”. Primul film regizat de Sergiu Nicolaescu a fost „Scoicile nu au vorbit niciodată”. Filmografia lui cuprinde peste 50 de lungmetraje, dintre care cele mai cunoscute sunt: „Atunci i-am condamnat pe toţi la moarte”, „Cu mâinile curate”, „Ultima noapte de dragoste”, „Nea Mărin miliardar”, „Ciuleandra”, „Triunghiul morţii”, şi „Orient Express”.

Trupul lui Sergiu Nicolaescu a fost incinerat, iar urna cu cenuşa se află în Cimitirul Bellu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`