Care sunt top 3 cele mai nominalizate celebrități la Billboard Music Awards 2023 / Când vor fi anunțați câștigătorii premiilor

Care sunt top 3 cele mai nominalizate celebrități la Billboard Music Awards 2023 / Când vor fi anunțați câștigătorii premiilor
Sursa foto: Instagram - @taylorswift

Taylor Swift, una dintre cele mai celebre cântărețe americane, a primit cele mai multe nominalizări la Billboard Music Awards 2023 (20 la număr). Pe locul doi în clasament se află SZA și Morgan Wallen, care au primit câte 17 nominalizări, relatează Variety.

Câștigătorii premiilor vor fi anunțați într-o gală, care va fi organizată pe 19 noiembrie.

Taylor Swift, SZA și Morgan Wallen, în top 3 cele mai nominalizate celebrități la Billboard Music Awards

Printre celelalte celebrități nominalizate la premiile Billboard de anul acesta se numără și The Weeknd, cu 16 nominalizări, Drake, cu 14 nominalizări și Zach Bryan, cu 14 nominalizări.

Gala de anul acesta va fi total diferită în comparație cu transmisiunile tradiționale, iar câștigătorii premiilor vor fi prezentați pe conturile deținute pe rețelele de socializare de revista Billboard și Gala Premiilor Billboard.

Compania Dick Clarck Productions se va ocupa anul acesta de organizarea Galei Billboard Music Awards.

Trofeele vor fi oferite pe baza unor factori cantitativi „determinați de indicatorii de performanță de la sfârșitul anului în topurile Billboard”, mai arată sursa citată.

Anul acesta, în cadrul evenimentului vor fi decernate premii în 69 de categorii, nouă dintre acestea fiind adăugate în 2023.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)