Care sunt stațiunile din România ocupate 100% pentru Crăciun și Revelion / La ce prețuri ajung 4 nopți de cazare

Care sunt stațiunile din România ocupate 100% pentru Crăciun și Revelion / La ce prețuri ajung 4 nopți de cazare
Foto: Pixabay

Sezonul estival s-a terminat, școlile și-au deschis porțile, însă românii se gândesc deja la următoarea vacanță. În acest sens, foarte mulți au făcut încă de pe acum rezervări pentru perioada de iarnă, întrucât își doresc să fie siguri că vor prinde cele mai bune oferte pentru Crăciun și Revelion.

Ca în fiecare an, zonele montane sunt la mare căutare, indiferent că vorbim de Valea Prahovei sau de stațiunile din Bucovina și Maramureș. Cele din urmă au furat deja startul și sunt ocupate în proporție de 100%, scrie spynews.ro.

Stațiuni ocupate 100% pentru vacanțele de Crăciun și Revelion

Românii care se gândesc să petreacă sărbătorile de iarnă în zone de poveste, cu zăpadă și bucate tradiționale, precum Bucovina sau Maramureș, trebuie să se grăbească, deoarece gradul de ocupare al pensiunilor este de aproape la 100% în locurile menționate.

Prețurile sunt în această perioadă și mult mai accesibile decât atunci, pe ultima sută de metri. Acum, de exemplu, pentru un sejur de patru nopți la o pensiune din Bucovina, pentru o singură persoană, pachetul ajunge la 2.900 de lei. Pentru aceia care vor plăti integral până la 1 noiembrie vor fi adăugate și câteva reduceri.

„Pachetele sunt formate din 4 nopţi, cazare cu pensiune completă, adică toate mesele incluse şi anumite pachete artistice. Tarifele pleacă de la 2.900 de lei pe persoană, iar cei care aleg să achite integral până la 1 noiembrie au discount de până la 15%.

Pensiunea se află la doar 50 de metri de Mănăstirea Voroneț şi are un centru spa, piscină, saună, ciubăr şi jacuzzi. Şi cum în Bucovina mâncarea e la rang de cinste, bucătarii s-au pregătit deja pentru sărbători”, a spus Angelica, managerul unei pensiuni, potrivit Observator.

În aceeași zonă, la o altă pensiune, prețul este considerabil mai mare, ajungând pentru 4 nopți la 4.000 de lei, pe când la o pensiune din Borșa, județul Maramureș, pentru patru nopți turiștii trebuie să scoată din buzunar 1.700 de lei.

Adi Voican, vicepreședinte ANAT, a dezvăluit că în Bucovina şi Maramureş, primele rezervări pentru vacanţa de iarnă s-au înregistrat la sfârşitul lunii iulie, mai scrie sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`